Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άφαντος ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, μετά την ενισχυτική δόση του εμβολίου για τον Covid

Άφαντος ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, μετά την ενισχυτική δόση του εμβολίου για τον Covid
Έχει να εμφανιστεί από τις 27 Οκτωβρίου 2021 ο δημοκρατικός κυβερνήτης Gavin Newsom
Σχετικά Άρθρα

Άφαντος είναι ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Gavin Newsom, από την ημέρα που έλαβε την ενισχυτική δόση του εμβολίου έναντι του Covid στις 27/10/2021.
Το γραφείο του κυβερνήτη εξέδωσε μια απροσδόκητη ανακοίνωση στις 29 Οκτωβρίου με την οποία έκανε γνωστό, πως ματαιώνεται η συμμετοχή στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα στη Σκωτία, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.
Ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη είπε στις 29 Οκτωβρίου ότι ο Newsom σχεδίαζε να συμμετάσχει στη διάσκεψη για το κλίμα μέσω τηλεδιάσκεψης αλλά το πρόγραμμά του δεν περιείχε συμμετοχή του κυβερνήτη σε εκδηλώσεις.
Η εκπρόσωπος του Newsom, Erin Mellon δήλωσε στη συνέχεια ότι ο κυβερνήτης θα συμμετείχε ουσιαστικά σε «δύο» από τις εκδηλώσεις της συνόδου κορυφής για το κλίμα.

Σιγή ασυρμάτου

Το γραφείο του δεν απάντηση σε ερωτήσεις την Παρασκευή (5/11) σχετικά με το τι έκανε ο κυβερνήτης αυτή την εβδομάδα.
«Ο κυβερνήτης θα συμμετάσχει σε δύο εκδηλώσεις την επόμενη εβδομάδα που θα επικεντρωθούν στις παγκόσμιες προσπάθειες για την προώθηση των πράσινων αυτοκινήτων και την απεξάρτηση των οικονομιών από το πετρέλαιο.
Ο κυβερνήτης εθεάθη για τελευταία φορά να λαμβάνει την ενισχυτική δόση του εμβολίου της Moderna στις 27 Οκτωβρίου.
H ενισχυτική δόση στον κυβερνήτη αποτελούσε μια μίξη και σε αντιστοίχιση με το αρχικό σχήμα, το οποίο ήταν το μονοδοσικό Johnson & Johnson (J&J).
«Επιλέγω να μην κάνω J&J σήμερα, όχι επειδή είχα προβλήματα με την J&J, στην πραγματικότητα πήγε καλά, αλλά για να επισημάνω την ευκαιρία μίας μίξης», δήλωνε τότε ο Newsom.
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών για να ανακοινώσει το πρόγραμμα εμβολιασμού του ιού της πολιτείας για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Ανενεργός στα social media

Τις προηγούμενες μέρες ανακοίνωσε ορισμένους διορισμούς σε πολιτειακές υπηρεσίες και διοικητικά συμβούλια.
Επίσης, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του, ηλικίας 5 έως 12 ετών, ντυμένοι πειρατές για το Halloween.
Ο λογαριασμός του Newsom στο Twitter ήταν «ήσυχος» από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι την Τρίτη 2/11, όταν έστειλε αναρτήσεις για να υποστηρίξει συναδέλφους του Δημοκρατικούς κυβερνήτες.
Καθώς περνούσε η εβδομάδα, ο λογαριασμός του Newsom στο Twitter έγινε πιο ενεργός. Είναι σπάνιο, αλλά όχι πρωτοφανές ο επικοινωνιακός Newsom να περνάει μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς κάποιο είδος εμφάνισης, γράφει το Epoch Times.
Τέτοιες απουσίες συνήθως εξηγούνται, ακόμη και όταν ο Newsom φεύγει από την πολιτεία για διακοπές.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης