Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέλος το μαρτίνι και το γλυκο κρασί - Γιατί της κόβουν τις μικρές της αδυναμίες

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέλος το μαρτίνι και το γλυκο κρασί - Γιατί της κόβουν τις μικρές της αδυναμίες
 Ο γιατρός της τής απαγόρευσε πρόσφατα να πίνει τα αγαπημένα της αλκοολούχα ποτά για το καλό της υγείας της
Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μείνουν στις σελίδες της ιστορίας ως η μακροβιότερη μονάρχης και πολύ αγαπητή στους Βρετανούς υπηκόους της.
Στα 95 της έτη εξακολουθεί να απασχολεί τον Τύπο με τις βασιλικές της δραστηριότητες και κατά καιρούς έρχονται στην επιφάνεια μερικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή... οι οποίες σαφώς δεν περνούν απαρατήρητες.
Αν και η βρετανίδα μονάρχης στα 95 της έτη εξακολουθεί να μάς απασχολεί με τις βασιλικές της δραστηριότητες, κατά καιρούς έρχονται στην επιφάνεια μερικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή... οι οποίες σαφώς δεν περνούν απαρατήρητες.
Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως ο γιατρός της τής απαγόρευσε να πίνει αλκοόλ και όλοι αντιληφθήκαμε πως αυτό, δεν θα της έχει αρέσει ιδιαίτερα.
Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail με πηγή το Vanity Fair, αναφέρει πως για λόγους υγείας οι γιατροί της βασίλισσας της συνέστησαν να σταματήσει πλήρως την κατανάλωση αλκοόλ.
Γράφοντας για το γεγονός, η editor του Vanity Fair, Katie Nicholl τόνισε: «Η βασίλισσα θα αναγκαστεί να αποχωριστεί το απογευματινό της ποτό, το οποίο ήταν μαρτίνι» και πρόσθεσε πως: «Αυτή η απαγόρευση είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί η βασίλισσα να μην πίνει πολύ αλλά της έχουν μείνει μικρές απολαύσεις πια σε αυτή τη φάση της ζωής της».
Να θυμίσουμε πως πέρα από το μαρτίνι, η βασίλισσα λατρεύει το γλυκό κρασί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης