Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νεκρός αν και πλήρως εμβολιασμένος ο νικητής των Emmy βραβείων, Marc Pilcher - Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας

Νεκρός αν και πλήρως εμβολιασμένος ο νικητής των Emmy βραβείων, Marc Pilcher - Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε αρνητικός για τον COVID σε αρκετά τεστ πριν παραστεί στην εκδήλωση, αρρώστησε λίγο μετά την επιστροφή του στο σπίτι

Ένα άσχημο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για τον Marc Pilcher, τον βραβευμένο στυλίστα μαλλιών και μακιγιάζ του Bridgerton, καθώς πέθανε από COVID-19 την Κυριακή σε ηλικία μόλις 53 ετών.
Ο άτυχος 53χρονος δεν πρόλαβε να χαρεί το βραβείο που είχε κερδίσει πριν από έναν μήνα για τις εμφανίσεις που είχε επιμεληθεί στην ταινία Bridgerton.
Το πρακτορείο Curtis Brown, μοιράστηκε την είδηση ​​τη Δευτέρα 4/10 αναφέροντας ότι ο στυλίστας πέθανε μετά τη μόλυνση από τον ιό, ενώ η οικογένειά υπογράμμισε ότι ήταν «διπλά εμβολιασμένος χωρίς υποκείμενα νοσήματα».
«Δυστυχώς επιβεβαιώνουμε ότι ο Marc Elliot Pilcher, υποψήφιος για Όσκαρ και βραβευμένος με Emmy σχεδιαστής μαλλιών και μακιγιάζ, πέθανε μετά από μάχη με τον COVID-19 την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021», ανέφερε το πρακτορείο.
Μετά την είδηση, η ηθοποιός Nicola Coughlan - η οποία υποδύεται την Penelope Featherington στο δράμα της περιόδου Netflix - έγραψε ένα εγκάρδιο αφιέρωμα και έστειλε συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά του.
FA2ehmlX0AAcnSE.jpg

«Νιώθω αποκαρδιωμένη από τον χαμό του Marc Pilcher, του λαμπρού στυλίστα μαλλιών και μακιγιάζ για την πρώτη σεζόν του« Bridgerton », έγραψε μαζί με μια φωτογραφία του Pilcher.
"Ο Marc ήταν τόσο παθιασμένος με τη δουλειά του και τρομερά ταλαντούχος. Δεν πέρασε ένας μήνας που κέρδισε το πρώτο του βραβείο Emmy."
Τον περασμένο μήνα, ο Pilcher κέρδισε το βραβείο για το Hairstyling Outstanding Period And/or Character κατά τη διάρκεια των Έμμυ των Δημιουργικών Τεχνών του 2021 για το έργο του στο Bridgerton . 
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε αρνητικός για τον COVID σε αρκετά τεστ πριν παραστεί στην εκδήλωση, αρρώστησε λίγο μετά την επιστροφή του στο σπίτι.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης