Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson (Βρετανός πρωθυπουργός): Προβλήματα στα καύσιμα λόγω ζήτησης – Δεν είναι λύση η ανεξέλεγκτη μετανάστευση οδηγών

Johnson (Βρετανός πρωθυπουργός): Προβλήματα στα καύσιμα λόγω ζήτησης – Δεν είναι λύση η ανεξέλεγκτη μετανάστευση οδηγών

«Ο τρόπος για να βαδίσει μπροστά η χώρα μας, δεν είναι να χρησιμοποιήσει τη μη ελεγχόμενη μετανάστευση και να επιτρέψει μεγάλους αριθμούς ανθρώπων να κάνουν τη δουλειά» δήλωσε ο B. Johnson

Σχετικά Άρθρα

Στη ζήτηση οφείλεται η οποιαδήποτε δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί για το γέμισμα των ρεζερβουάρ των οχημάτων τους με βενζίνη, δήλωσε την Κυριακή 3/10 ο Βρετανός πρωθυπουργός, B. Johnson, ο οποίος απέκλεισε τη στήριξη στη μετανάστευση για την αύξηση του αριθμού των οδηγών βυτιοφόρων στη διανομή των καυσίμων.
Ο B. Johnson στην έναρξη της διάσκεψης του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος δέχθηκε εκ νέου πιέσεις σχετικά με τους χειρισμούς του στη διαχείριση της κρίσης των καυσίμων και των αυξανόμενων τιμών στα τρόφιμα ενόψει της περιόδου των Χριστουγέννων.
«Ο τρόπος για να βαδίσει μπροστά η χώρα μας, δεν είναι να χρησιμοποιήσει τη μη ελεγχόμενη μετανάστευση και να επιτρέψει μεγάλους αριθμούς ανθρώπων να κάνουν τη δουλειά» δήλωσε σε εκπομπή στο BBC.
«Έτσι, αυτό που δεν θα πράξω είναι να επιστρέψω στο παλιό αποτυχημένο μοντέλο των χαμηλών μισθών και των χαμηλών επαγγελματικών προσόντων που υποστηρίζεται από τη ελεγχόμενη μετανάστευση», ξεκαθάρισε ο B. Johnson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης