Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των lockdowns στην Αυστραλία

Νέα πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των lockdowns στην Αυστραλία
Η συγκέντρωση και η πορεία είχαν παλμό, παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία
Σχετικά Άρθρα

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποίησαν δεκάδες Αυστραλοί το Σάββατο (2/10/2021) στους κεντρικούς δρόμους της Μελβούρνης.
Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση κρατούσαν ένα τεράστιο πανό με τη λέξη «Ελευθερία» και εξέφρασαν τη διαφωνία τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα lockdowns.
Η συγκέντρωση και η πορεία είχαν παλμό, παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία.
Ο πρωθυπουργός της Βικτόριας Daniel Andrews ανακοίνωσε ότι κατηγορίες εργαζομένων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στην πρώτη δόση του εμβολίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, προκειμένου να παραμείνουν στην εργασία τους.
Η απόφαση αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων που καλύπτουν 1 εκατομμύριο έως 1,25 εκατομμύρια άτομα στη Βικτόρια.
Η προθεσμία εμβολιασμού είναι ξεχωριστή από μια άλλη προθεσμία που επιβάλλεται σε όσους εργάζονται στη φροντίδα ηλικιωμένων, την υγειονομική περίθαλψη, τις οικοδομές, την εκπαίδευση και τις μεταφορές.
Τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα συνεχίζονται σε όλη τη μητροπολιτική Μελβούρνη και τμήματα της περιφέρειας της Βικτόριας.
Η πολιτεία συνεχίζει να παροτρύνει τους ανθρώπους να υποβληθούν στο εμβόλιο έναντι του Covid, με την υπόσχεση να χαλαρώσει το lockdown μόλις εμβολιαστεί πλήρως το 80% των κατοίκων.
OCTOBER 2, 2021, Melbourne, Australia. (Photo by Darrian Traynor)OCTOBER 2, 2021, Melbourne, Australia. (Photo by Darrian Traynor)
OCTOBER 2, 2021, Melbourne, Australia. (Photo by Darrian Traynor)
OCTOBER 2, 2021, Melbourne, Australia. (Photo by Darrian Traynor)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης