Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους ένα 11χρονο κορίτσι, από έκρηξη φυσικού αερίου

Ρωσία: Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους ένα 11χρονο κορίτσι, από έκρηξη φυσικού αερίου

Oπτικό υλικό εμφανίζει εκτεταμένες καταστροφές στο κτίριο στο Σολινταρνόστ, ένα χωριό που βρίσκεται 400 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας

Σχετικά Άρθρα

Tρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ανάμεσά τους και ένα 11χρονο κορίτσι, μετά από έκρηξη φυσικού αερίου σε διώροφο κτίριο, το οποίο κατέρρευσε μερικώς σε χωριό της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της περιοχής Λιπέτσκ Igor Armantoν, σύμφωνα με δημοσίευμα το Reuters το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021.
Οπτικό υλικό εμφανίζει εκτεταμένες καταστροφές στο κτίριο στο Σολινταρνόστ, ένα χωριό που βρίσκεται 400 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας, και διασώστες στον τόπο του δυστυχήματος που προσπαθούν να απομακρύνουν τα συντρίμμια.

Πλήμμελή μέτρα

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τον Vasili Sassmounssof, τον επικεφαλής του τοπικού υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.
Σύμφωνα με το τοπικό τμήμα της ρωσικής Επιτροπής Ερευνών, η έκρηξη φυσικού αερίου που σημειώθηκε στο κεντρικό τμήμα του κτιρίου προκάλεσε την κατάρρευσή του.
Οι ερευνητές ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησε ποινική έρευνα σχετικά με τα πλημμελή μέτρα ασφαλείας του κτιρίου.

Υποδομές – Κανονισμοί ασφαλείας

Οι εκρήξεις φυσικού αερίου είναι σχετικά συχνές στη Ρωσία εξαιτίας της παλαιότητας των υποδομών και των ανεπαρκών κανονισμών ασφαλείας που αφορούν τη χρήση φυσικού αερίου.
Στις αρχές της εβδομάδας δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη σε ένα εννιαώροφο συγκρότημα κατοικιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης