Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μπαράζ εκπλήξεων σοκ από το Ισραήλ: Δεν αναγνωρίζει εμβολιασμούς και πιστοποιητικά τρίτων κρατών

Μπαράζ εκπλήξεων σοκ από το Ισραήλ: Δεν αναγνωρίζει εμβολιασμούς και πιστοποιητικά τρίτων κρατών
Σύμφωνα με επιστήμονες, η νοσηρότητα πιθανότατα θα κορυφωθεί σε περίπου 12.000 έως 13.000 κρούσματα ημερησίως.
Σχετικά Άρθρα

Τελικά πόσες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το Ισραήλ για τον Covid 19;
Το Ισραήλ δεν είναι μόνο από τα πλέον εμβολιασμένα κράτη διεθνώς;
Το Ισραήλ δεν είναι μόνο το κράτος που έχει εμβολιάσει πάνω από 2,2 εκατ ισραηλινούς με 3η δόση.
Το Ισραήλ έχει διεξάγει και τις περισσότερες επιστημονικές μελέτες για τον covid 19 και έχει αποκαταστήσει την αλήθεια καταρρίπτοντας μύθους και προπαγάνδα περί των εμβολίων.

Περιληπτικά

  • Το Ισραήλ από μελέτες πανεπιστημίων του ήταν η πρώτη χώρα διεθνώς που αποκάλυψε ότι τα εμβόλια της Pfizer χάνουν την δραστικότητα τους, το τείχος ανοσίας καταρρέει μετά από 6 μήνες.
  • Το Ισραήλ από μελέτες πανεπιστημίων του ήταν η πρώτη χώρα που αποκάλυψε ότι η φυσική ανοσία είναι έως και 27 φορές ισχυρότερη από τα εμβόλια της Pfizer.
  • Το Ισραήλ από μελέτες πανεπιστημίων του, ήταν η πρώτη χώρα που αποκάλυψε ότι από την 1η Οκτωβρίου 2021 όσοι έχουν εμβολιαστεί και με τα δύο εμβόλια της Pfizer και έχουν παρέλθει 6 μήνες, δεν θα λογίζονται ως εμβολιασμένοι. Κοινώς τα δύο εμβόλια ισούνται με το τίποτε.
  • Το Ισραήλ από μελέτες πανεπιστημίων του κατέδειξε ότι το ιικό φορτίο θετικών εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων είναι σχεδόν πανομοιότυπο.
  • Το Ισραήλ από μελέτες πανεπιστημίων του αλλά και από τα καθημερινά στατιστικά δεδομένα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και νοσούν. Μάλιστα η πλειοψηφία των νεκρών και η πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι εμβολιασμένοι.
  • Το Ισραήλ από μελέτες πανεπιστημίων του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι από εδώ και πέρα δεν θα αναγνωρίζει ούτε τους εμβολιασμένους που εμβολιάστηκαν σε άλλη χώρα, ούτε προφανώς και τα πιστοποιητικά εμβολίων τρίτων χωρών.


Η νέα αυτή εξέλιξη έρχεται να καταδείξει ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι διάτρητα, όταν δεν αναγνωρίζονται από μια χώρα, τι αξία έχουν και ποια η πρακτικότητα τους;

Μόνο οι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί στο Ισραήλ θα εξαιρούνται από καραντίνα

Οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν στο εξωτερικό δεν πρόκειται να εξαιρεθούν από την καραντίνα σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που θα τεθούν σε ισχύ στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.
Θα μπορέσουν να αποφύγουν την απομόνωση εάν δεχθούν να εμβολιαστούν με 3η δόση στο Ισραήλ.
Ωστόσο, παραμένει κάποια σύγχυση.
Η διευκρίνιση ήρθε δύο ημέρες αφότου το υπουργείο ανακοίνωσε ότι, τα άτομα που θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένα βάσει νέων κριτηρίων δεν θα υποχρεωθούν να απομονωθούν πλήρως όταν εισέλθουν στη χώρα - εκτός εάν προέρχονται από κράτη με κόκκινη επισήμανση (Βουλγαρία, Βραζιλία, Μεξικό και Τουρκία) Το
Το Ισραήλ δεν αναγνωρίζει πιστοποιητικά εμβολιασμού ή ανάρρωσης από άλλες χώρες και τα σύνορά του είναι σε μεγάλο βαθμό κλειστά για αλλοδαπούς, οι οποίοι μπορούν να εισέλθουν μόνο υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και εάν λάβουν ειδική άδεια.
Μεταξύ αυτών που μπορούν να λάβουν τέτοια άδεια είναι εμβολιασμένοι συγγενείς πρώτου βαθμού πολιτών ή μόνιμοι κάτοικοι.

Όσοι εμβολιαστούν στο εξωτερικό θα πρέπει να απομονωθούν για 14 ημέρες – αν και μπορεί να μειωθεί σε επτά εφόσον υπάρξουν δύο αρνητικές δοκιμές PCR – ή εάν εμβολιστούν για 3η φορά στο Ισραήλ.
Από την 1η Οκτωβρίου, το Green Pass θα χορηγείται σε άτομα που εμβολιάστηκαν στο Ισραήλ μόνο εάν εμβολιάστηκαν με 3η δόση.

Τα κρούσματα θα αυξηθούν

Το Ισραήλ ξεπέρασε τα 10.000 κρούσματα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, με περίπου 10.313 νέους φορείς ιών - ή 6,74% των ανθρώπων που εξετάστηκαν θετικοί στα tests.
Μετά την άνοδο της νοσηρότητας στις 30 Αυγούστου η Ευρωπαϊκή Ένωση συνέστησε στα κράτη μέλη της να επαναφέρουν περιορισμούς στους ταξιδιώτες από το Ισραήλ και την 1η Σεπτεμβρίου 2021, η Πορτογαλία ήταν η πρώτη χώρα που υιοθέτησε τα μέτρα.
Ταυτόχρονα, ωστόσο, ο αριθμός των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση μειώθηκε στους 689 από 753 που κατεγράφησαν πρόσφατα.
Το ποσοστό αναπαραγωγής, ή R, συνέχισε να μειώνεται και διαμορφώθηκε στο 1,07, το χαμηλότερο από την αρχή του τρέχοντος κύματος.
Το R μετρά τον μέσο αριθμό ατόμων που προσβάλλει κάθε φορέας.
Όσο το R είναι πάνω από 1, η ασθένεια εξακολουθεί να εξαπλώνεται.
Όταν υποχωρεί κάτω από το 1, σημαίνει ότι η ασθένεια αρχίζει να περιορίζεται.
Για αρκετές εβδομάδες κατά τη διάρκεια του τέταρτου κύματος, ο συντελεστής R παρέμεινε σταθερός μεταξύ 1,3 και 1,4.

Σύμφωνα με επιστήμονες, η νοσηρότητα πιθανότατα θα κορυφωθεί σε περίπου 12.000 έως 13.000 κρούσματα ημερησίως.
Πριν από την 3η δόση εμβολίων, καθώς και τους νέους περιορισμούς όπως το σύστημα Green Pass, ορισμένοι ειδικοί είχαν προβλέψει ότι τα κρούσματα θα φθάσουν τις 20.000.

Η αύξηση των κρουσμάτων θα πρέπει να αποδοθεί στα παιδιά καθώς περισσότεροι από 38.000 μαθητές μολύνθηκαν και άλλοι 55.000 ήταν σε απομόνωση.
Ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ως συνέπεια των νέων κρουσμάτων που εντοπίστηκαν εσχάτως.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, περίπου το 90% των μαθητών ήταν παρόντες με φυσική παρουσία την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης