Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αφγανή που διέφυγε από την Καμπούλ, γέννησε το μωρό της μέσα στο αμερικανικό μεταγωγικό αεροσκάφος

Αφγανή που διέφυγε από την Καμπούλ, γέννησε το μωρό της μέσα στο αμερικανικό μεταγωγικό αεροσκάφος
Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους «αποφάσισε τότε να πετάξει σε χαμηλότερο ύψος προκειμένου να αυξήσει την πίεση στο αεροσκάφος, γεγονός που επέτρεψε (…) να σωθεί η ζωή της μητέρας»
Σχετικά Άρθρα
Μια Αφγανή γέννησε ένα κοριτσάκι μέσα σε ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος, το οποίο τη μετέφερε στη βάση Ράμσταιν, στη Γερμανία, ανακοίνωσε η διοίκηση αερομεταφορών της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας στο Twitter.
Την ώρα της πτήσης χθες, από μια αμερικανική βάση στη Μέση Ανατολή και με προορισμό τη Γερμανία, η έγκυος άρχισε να νιώθει συσπάσεις και «περιπλοκές», σύμφωνα με το tweet.
Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους «αποφάσισε τότε να πετάξει σε χαμηλότερο ύψος προκειμένου να αυξήσει την πίεση στο αεροσκάφος, γεγονός που επέτρεψε (…) να σωθεί η ζωή της μητέρας», συνέχισε η αμερικανική διοίκηση αερομεταφορών στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.
Αμέσως μετά την προσγείωση, Αμερικανοί στρατιωτικοί βοήθησαν την Αφγανή να φέρει στον κόσμο το μωρό της, μέσα στο αεροσκάφος, προτού η γυναίκα μεταφερθεί με το νεογέννητο προς ένα κοντινό νοσοκομείο.
Μητέρα και κόρη «είναι καλά στην υγεία τους», σύμφωνα με το tweet.
Στις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα ο αμερικανικός στρατός διακρίνεται η μητέρα να είναι ξαπλωμένη σε ένα φορείο, ενώ τη μεταφέρουν εκτός του αεροσκάφους Αμερικανοί στρατιώτες στη βάση Ράμσταϊν, στη νοτιοδυτική Γερμανία.
Capture_87.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης