Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χάος στο αεροδρόμιο της Καμπούλ - Κορίτσι ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου - Πυρά στον αέρα από Αμερικανούς

Χάος στο αεροδρόμιο της Καμπούλ - Κορίτσι ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου - Πυρά στον αέρα από Αμερικανούς
Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί, στους οποίους ανατέθηκε η φρούρηση του διεθνούς αεροδρομίου της Καμπούλ, πυροβόλησαν στον αέρα για να απωθήσουν χιλιάδες Αφγανούς
Σχετικά Άρθρα
Εικόνες χάους στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, καθώς χιλιάδες κάτοικοι θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους φοβούμενοι το «αύριο» που φέρνουν οι Ταλιμπάν.
Λίγες ώρες αφού οι Ταλιμπάν εισέβαλαν στην Καμπούλ -και ύστερα από 20 χρόνια ανέλαβαν ξανά την εξουσία στο Αφγανιστάν- ο κόσμος προσπαθεί να εγκαταλείψει με κάθε τρόπο την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν.
Μάλιστα, ένα κορίτσι ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου όταν κόσμος μπήκε στην πίστα στην προσπάθεια να μπει σε αεροπλάνα.

Πυρά στον αέρα από Αμερικανούς

Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί, στους οποίους ανατέθηκε η φρούρηση του διεθνούς αεροδρομίου της Καμπούλ, πυροβόλησαν στον αέρα για να απωθήσουν χιλιάδες Αφγανούς που είχαν μπει στον διάδρομο απογειώσεων και προσγειώσεων στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να εγκαταλείψουν τη χώρα μετά την κατάληψη της εξουσίας από το κίνημα των Ταλιμπάν.
«Έχω τρομοκρατηθεί. Πυροβόλησαν στον αέρα. Είδα ένα νεαρό κορίτσι να συνθλίβεται και να πεθαίνει καθώς ποδοπατήθηκε από το πλήθος», είπε αυτόπτης μάρτυρας αυτός στο Γαλλικό Πρακτορείο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης