Τελευταία Νέα
Διεθνή

McDonald's: Μετατίθεται για τις 11 Οκτωβρίου 2021 η επιστροφή στα γραφεία – Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για το προσωπικό

McDonald's: Μετατίθεται για τις 11 Οκτωβρίου 2021 η επιστροφή  στα γραφεία – Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για το προσωπικό

Τα ίδια μέτρα έχουν λάβει, μεταξύ άλλων, η Coca-Cola και η Amazon

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωσε στο εργασιακό δυναμικό της που απασχολείται στα γραφεία η McDonald's την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 ότι μεταθέτει χρονικά την επαναλειτουργία των γραφείων της για περισσότερο από ένα μήνα και απαιτεί από το προσωπικό της να είναι εμβολιασμένο πλήρως, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC.
Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού ισχύει μόνο για τους υπαλλήλους στα γραφεία McDonald's και όχι για εργαζόμενους στα εσταιτόρια που λειτουργούν από την εταιρεία ή αυτά που είναι franchise.

Μετάλλαξη Delta

Ο γίγαντας στο «γρήγορο» φαγητό ακολουθεί τις πρακτικές όλων των μεγάλων εργοδοτών στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Coca-Cola και της Amazon, στην μεταθεση της επιστροφής τους στο γραφείο ή στην απαίτηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για την εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Delta.
Παρόλο που είναι δυνατόν για τα εμβολιασμένα άτομα να προσβληθούν από Covid-19, η βαρία νόσηση είναι εξαιρετικά σπάνια και ο μεγαλύτερος κίνδυνος αφορά τους μη εμβολιασμένους πληθυσμούς.

Ανοσία

Τα McDonald's μεταθέτουν την ημερομηνία επαναλειτουργίας του από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου ώστε να προλάβει το προσωπικό να εμβολιαστεί και να αναπτύξει ανοσία.
Όπως επισημαίνεται από τη εταιρεία, ορισμένοι εργαζόμενοι μπορούν να ζητούν εξαίρεση για ιατρικούς ή θρησκευτικούς λόγους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης