Τελευταία Νέα
Διεθνή

CDC: Οι ΗΠΑ θέτουν το Ισραήλ, την πιο εμβολιασμένη χώρα διεθνώς, στο επίπεδο 4 επικινδυνότητας!

CDC: Οι ΗΠΑ θέτουν το Ισραήλ, την πιο εμβολιασμένη χώρα διεθνώς, στο επίπεδο 4 επικινδυνότητας!
Eντύπωση προκαλεί η πιο πρόσφατη ταξιδιωτική οδηγία η οποία κατατάσσει το Ισραήλ στο επίπεδο 4 δηλαδή στο πιο υψηλό όσον αφορά την επικινδυνότητα εξάπλωσης
Σχετικά Άρθρα
Σε συναγερμό βρίσκονται οι αμερικανικές αρχές για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Το CDC με αφορμή την ιδιαίτερα μεταδοτική μετάλλαξη εκδίδουν διαρκώς νέες οδηγίες για τον περιορισμού του ιού.
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η πιο πρόσφατη ταξιδιωτική οδηγία η οποία κατατάσσει το Ισραήλ στο επίπεδο 4 δηλαδή στο πιο υψηλό όσον αφορά την επικινδυνότητα εξάπλωσης, λέγοντας στους Αμερικανούς να αποφεύγουν τα ταξίδια προς τη χώρα ή να είναι πλήρως εμβολιασμένοι εάν την επισκεφτούν.
«Εάν πρέπει να ταξιδέψετε στο Ισραήλ, βεβαιωθείτε ότι έχετε εμβολιαστεί πλήρως πριν ταξιδέψετε», αναφέρεται στην προειδοποίηση που εκδόθηκε. 
«Λόγω της τρέχουσας κατάστασης στο Ισραήλ, ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι ταξιδιώτες ενδέχεται να κινδυνεύουν να προσβληθούν από τις παραλλαγές του COVID-19».
Μεταξύ των χωρών στο Επίπεδο 4 είναι η Ισπανία, η Γαλλία, η Βραζιλία και τα ΗΑΕ.
Την περασμένη εβδομάδα, το Ισραήλ εξέδωσε επίσης μια αυστηρή ταξιδιωτική προειδοποίηση εναντίον των ΗΠΑ. 
Από την Τετάρτη 11/8, όλοι οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στη χώρα από εκεί θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα για τουλάχιστον επτά ημέρες.
Λόγω της εξαιρετικά μεταδοτικής παραλλαγής Delta, το Ισραήλ καταγράφει αύξηση των κρουσμάτων, με περισσότερα από 6.200 νέα κρούσματα το υψηλότερο νούμερο από τον Φεβρουάριο. Πάνω από τα μισά νέα κρούσματα αναφέρει μάλιστα η Jerusalem Post είχαν εμβολιαστεί πλήρως.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης