Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανίδα δημοσιογράφος πασαλείβεται με λάσπες για να δείξει ότι βοήθησε πλημμυροπαθείς

Γερμανίδα δημοσιογράφος πασαλείβεται με λάσπες για να δείξει ότι βοήθησε πλημμυροπαθείς
Η δημοσιογράφος εμφανίζεται ατσαλάκωτη να παίρνει λάσπη από το έδαφος και να λερώνεται επίτηδες λίγο πριν βγει στο Instagram

Πριν από λίγες ημέρες, η Γερμανία επλήγη από μια σοβαρή θεομηνία που έφερε πλημμύρες και είχε ως αποτέλεσμα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, τις περιουσίες τους και ολόκληρα σπίτια και επιχειρήσεις να θαφτούν κάτω από τόνους λάσπης.
Ανάμεσα στις περιοχές που επλήγησαν και το Bad Münstereifel στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου πολλοί άνθρωπο συγκεντρώθηκαν σε αλληλεγγύη στο κέντρο της πόλης για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.
Από την περιοχή δεν έλειψαν και οι δημοσιογράφοι προκειμένου να καταγράψουν την καταστροφή.

Μια από αυτούς και Susanna Ohlen δημοσιογράφος του RTL και παρουσιάστρια του «Guten Morgen Deutschland».
Η 39χρονη βγήκε να μιλήσει στο Instagram με λασπωμένα ρούχα και ζήτησε από τους ακολούθους της να βοηθήσουν
«Ο καθένας δίνει ένα χέρι εδώ, αρπάζει ένα φτυάρι. Εάν έχετε φτυάρι στο σπίτι ή καρότσι, ελάτε εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας»
Εξήγησε επίσης την προσωπική της σχέση με το μέρος.
«Μου χτυπά λίγο πιο έντονα, επειδή έχουμε μια εξοχική κατοικία εδώ, δύο χιλιόμετρα μακριά. Δόξα τω Θεώ δεν πάθαμε τίποτα, αλλά φυσικά, εδώ οι άνθρωποι στέκονται ενωμένοι, βοηθάμε ο ένας τον άλλον» έλεγε στο Instagram.
Την «πάτησε» όμως αφού λίγες ημέρες αργότερα, κυκλοφόρησαν βίντεο στο YouTube που δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα.
Η δημοσιογράφος εμφανίζεται ατσαλάκωτη να παίρνει λάσπη από το έδαφος και να λερώνεται επίτηδες λίγο πριν βγει στο Instagram.
Φυσικά η σκηνοθεσία της αυτή την έμεινε ατιμώρητη και από το σταθμό που εργάζεται, ο οποίος μετά το περιστατικό αυτό αποφάσισε να την απολύσει.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης