Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μια πραγματική ιστορία: Είσαι ιατρός ή νοσηλευτής και πηγαίνεις σε πάρτι; - Ποιος πιστεύεις ότι κόλλησε κορωνοιό;

Μια πραγματική ιστορία: Είσαι ιατρός ή νοσηλευτής και πηγαίνεις σε πάρτι; - Ποιος πιστεύεις ότι κόλλησε κορωνοιό;
Η ιστορία αυτή αποδεικνύει ότι όλοι μπορεί να μεταδώσουν τον κορωνοιό και το σημαντικότερο, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία από το Ισραήλ μπορεί και να νοσήσουν βαριά
Σχετικά Άρθρα

Η ιστορία που παρουσιάζουμε είναι 100% αληθινή και συνέβη πρόσφατα στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.
Εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη από συγκεκριμένο νοσοκομείο πήγαν σε ένα πάρτι και βρέθηκαν 11 εξ αυτών θετικοί σε κορωνοιό.
Από αυτούς οι 10 ήταν εμβολιασμένοι και ο ένας ανεμβολίαστος.
Η ιστορία αυτή αποδεικνύει ότι όλοι μπορεί να μεταδώσουν τον κορωνοιό και το σημαντικότερο, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία από το Ισραήλ μπορεί και να νοσήσουν βαριά.
Οκτώ πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης βρέθηκαν θετικοί για το COVID-19 τον Ιούνιο μετά από συμμετοχή σε πάρτι στο Λας Βέγκας.
Σε σύνολο 11 εργαζομένων υγειονομικής περίθαλψης που είχαν βρεθεί θετικοί σε COVID-19 μετά από tests στο πάρτι αυτό… οι 8 από τους πλήρως εμβολιασμένους είχαν την παραλλαγή Delta με βάση την Περιφέρεια Υγείας της Νότιας Νεβάδας και το Brown Institute for Media Innovation's Documenting.

Σύμφωνα με τα στοιχεία 8 πλήρως εμβολιασμένα άτομα που εμβολιάστηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2020 και Ιανουαρίου 2021 βρέθηκαν θετικά.
Από τα υπόλοιπα τρία άτομα σε σύνολο 11, είχαν λάβει μία δόση εμβολίου δύο δόσεων δύο άτομα… και ένα άτομο ήταν ανεμβολίαστο.
Ήταν όλοι υπάλληλοι του Sunrise Hospital και Medical Center.
Ο διευθύνων σύμβουλος του νοσοκομείου Todd Sklamberg δήλωσε ότι η πηγή της επιδημίας ήταν «ένα ιδιωτικό πάρτι εκτός τόπου» στις 7 Ιουνίου και ότι οι εργαζόμενοι έκτοτε ανέκαμψαν και επέστρεψαν στη δουλειά τους.

Σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είχαν βιώσει συμπτώματα παρόμοια με τις αλλεργίες ή το κοινό κρυολόγημα και επέλεξαν να κάνουν tests για Covid 19.

Η παραλλαγή Delta εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία στα τέλη του 2020 πριν εξαπλωθεί σε δεκάδες άλλες χώρες μέσα στο 2021.
Έγινε η πιο κυρίαρχη παράλλαξη του Covid 19 και ήδη αντιπροσωπεύει το 1,7% όλων των νέων κρουσμάτων ιών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. (CDC).
Η παραλλαγή αντιπροσωπεύει περίπου το 62% των νέων λοιμώξεων στη Νεβάδα τις τελευταίες 60 ημέρες.
Οι ερευνητές είπαν ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν είναι περισσότερο ή λιγότερο θανατηφόρα η παράλλαξη Delta από άλλες παραλλαγές του κορωνοιού.
Η αλληλογραφία που δημοσιεύθηκε στο The Lancet τον Ιούνιο έδειξε ότι η πιθανότητα νοσηλείας μπορεί να είναι μεγαλύτερη με την παραλλαγή Delta σε σύγκριση με την προηγούμενη παραλλαγή Alpha.
Περισσότερο από το 48% του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του ιού από τις 15 Ιουλίου, σύμφωνα με το CDC, ενώ περισσότερο από το 56% είχε πάρει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου δύο δόσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης