Τελευταία Νέα
Διεθνή

Berlusconi: Παραμένω ενεργός στην πολιτική – Πρόταση για κοινή εκλογική κάθοδο της δεξιάς

Berlusconi: Παραμένω ενεργός στην πολιτική – Πρόταση για κοινή εκλογική κάθοδο της δεξιάς
«Είμαι ακόμα στο παιχνίδι …, δεν έχω αφήσει ποτέ τον εαυτό μου να αποθαρρυνθεί από κάθε είδους εμπόδιο» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας 
Σχετικά Άρθρα

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Silvio Berlusconi δήλωσε ότι η κατάσταση του είναι καλή, μετά τις επανειλημμένες εισαγωγές του στο νοσοκομείο και πως θα παραμείνει ενεργός στην πολιτική.
«Ευτυχώς τα πάω καλύτερα, αλλά οι γιατροί δεν θα με αφήσουν να συμμετάσχω σε δημόσιες εκδηλώσεις ακόμη.
Ωστόσο, υπόσχομαι να είμαι μαζί σας σύντομα», δήλωσε ο 84χρονος επικεφαλής του κόμματος Forza Italia σε τηλεφωνική του παρέμβαση, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Πρόταση για κοινή κάθοδο της δεξιάς

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας εισήχθη τέσσερις φορές στο νοσοκομείο τους τελευταίους μήνες με πιο πρόσφατη εκείνη του Μαΐου λόγω επιπλοκών από τη λοίμωξη του κορωνοϊού το 2020.
Επίσης νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες σε νοσοκομείο του Μονακό τον Ιανουάριο με καρδιακή αρρυθμία ενώ τον Σεπτέμβριο του 2020 υποβλήθηκε σε θεραπεία για πνευμονική λοίμωξη που συνδέεται με το Covid-19.
«Είμαι ακόμα στο παιχνίδι …, δεν έχω αφήσει ποτέ τον εαυτό μου να αποθαρρυνθεί από κάθε είδους εμπόδιο» υπογράμμισε.
Μάλιστα ο Berlusconi πρότεινε τη συγχώνευση του κόμματός του με τη Lega και τους Αδελφούς της Ιταλίας (FDI) , ώστε η δεξιά να κατέλθει σε ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης