Διεθνή

Ιταλία: Βγήκε από το νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός, Silvio Berlusconi

Ιταλία: Βγήκε από το νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός, Silvio Berlusconi
Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Berlusconi και το εάν έχει επιδεινωθεί σημαντικά
Σχετικά Άρθρα

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Silvio Berlusconi έλαβε εξιτήριο μετά από πενταήμερη νοσηλεία, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του κόμματος Forza Italia.
Ο 84χρονος πρώην πρωθυπουργός εξήλθε από μια πλαϊνή είσοδο και δεν τον είδαν οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι που περίμεναν έξω από την κύρια είσοδο.
Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Berlusconi και το εάν έχει επιδεινωθεί σημαντικά όπως αναφέρει το Reuters.
Οι γιατροί του δεν έχουν παράσχει λεπτομερή ενημέρωση για την κατάστασή του για εβδομάδες, ωστόσο, το κόμμα του διέψευσε ότι βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Επικίνδυνη πρόκληση

«Δεν είναι η στιγμή για τις νεκρολογίες», ανέφερε μια πηγή του κόμματος.
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο αρκετές φορές μετά τον Σεπτέμβριο.
Ο ίδιος έχει αναφέρει, πως έχει επιζήσει από την «πιο επικίνδυνη πρόκληση» της ζωής του, αλλά πηγές αργότερα ανέφεραν ότι συνέχισε να υποφέρει από τις επιπτώσεις του Covid.
Νοσηλεύτηκε τον Μάρτιο και δύο φορές τον Απρίλιο.
Διακομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο λόγω καρδιακού προβλήματος.
Ο πολιτικός του σύμμαχος Matteo Salvini δήλωσε πως ο Berlusconi «δεν ήταν πολύ καλά», αλλά προέβλεψε ότι θα επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντά του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης