Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macron στους G7: Ήρθε ώρα συγκεκριμένων δεσμεύσεων και ανάληψης δράσης

Macron στους G7: Ήρθε ώρα συγκεκριμένων δεσμεύσεων και ανάληψης δράσης

Το tweet του Γάλλου προέδρου μετά τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τους ηγέτες της G7

Σχετικά Άρθρα

Kάλεσε τους ηγέτες της ομάδας των G7 να αναλάβουν «συγκεκριμένες δεσμεύσεις» για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macton, προσθέτοντας ότι η φετινή σύνοδος κορυφής στην Κορνουάλη της Αγγλίας, «πρέπει να λειτουργήσει καταλυτικά ως προς την ανάληψη δράσης», σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021.
«Έχουμε την ευθύνη να θέσουμε σαφείς στόχους και να αναλάβουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής μας», δήλωσε ο Macron σε ένα tweet την Παρασκευή μετά από μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με ηγέτες της G7.
«Χαίρομαι που σε βλέπω ξανά, αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι.
Ας δουλέψουμε μαζί», πρόσθεσε.

Ενθουσιασμός

Νωρίτερα, ο Macron μοιράστηκε μια φωτογραφία με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες κατά την έναρξη της συνόδου κορυφής, σημειώνοντας: «Όπως πάντα, η ίδια ένωση, η ίδια αποφασιστικότητα για δράση, ο ίδιος ενθουσιασμός».
Η Γαλλική Πρεσβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο χαρακτήρισε τη σύνοδο κορυφής την Παρασκευή ως «ιστορική ευκαιρία» για τους ηγέτες να αντιμετωπίσουν ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας οικονομικήςανάκαμψης από την πανδημία κοραναϊού και τη διανομή εμβολίων. καταπολέμηση της παγκόσμιας ανισότητας και της κλιματικής κρίσης.
Να σημειωθεί ότι ο Γάλλος πρόεδρος συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Αμερικανό πρόεδρο Joe Biden στη σύνοδο κορυφής της G7:
tweet.PNG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης