Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο ανέβαλε την ακρόαση για τις εξώσεις Παλαιστινίων από την Ιερουσαλήμ

Ισραήλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο ανέβαλε την ακρόαση για τις εξώσεις Παλαιστινίων από την Ιερουσαλήμ
Η ακρόαση είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (10/5) μετά το ξέσπασμα της βίας, αλλά και την κλιμάκωση των διεθνών ανησυχιών, σχετικά με τις εξώσεις
Σχετικά Άρθρα

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ ανέβαλε την ακρόαση της Δευτέρας (10/5) για την εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους στη συνοικία Sheikh Jarrah της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, ενώ η υπόθεση θα εκδικαστεί εντός 30 ημερών.
Νωρίτερα την Κυριακή (9/5) έγινε γνωστό ότι ο Γενικός Εισαγγελέας του Ισραήλ ζήτησε από το ανώτατο δικαστήριο να προχωρήσει στην αναβολή μιας ακρόασης για την προγραμματισμένη εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους που βρίσκονται σε μία εμβληματική γειτονιά της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης, αναφέρει το Reuters.
Η ακρόαση είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (10/5) μετά το ξέσπασμα της βίας, αλλά και την κλιμάκωση των διεθνών ανησυχιών, σχετικά με τις εξώσεις.
Ο Γενικός Εισαγγελέας Avichai Mandelblit ζήτησε από το δικαστήριο να προχωρήσει σε μία αναβολή τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ώστε να μπορέσει εξετάσει την υπόθεση και να τοποθετηθεί, σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης