Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sanofi: Ενισχύει την παραγωγή των εμβολίων της Moderna κατά 200 εκατ. δόσεις

Sanofi: Ενισχύει την παραγωγή των εμβολίων της Moderna κατά 200 εκατ. δόσεις
Sanofi θα αναλάβει δουλειά τελικού σταδίου (fill and finish) στην παρασκευή του εμβολίου της Moderna, που στηρίζεται στην τεχνολογία mRNA
Σχετικά Άρθρα
Στην παρασκευή 200 εκατ. δόσεων του εμβολίου της Moderna κατά της Covid-19 θα συμβάλει η γαλλική φαρμακοβιομηχανία Sanofi, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.
Είναι η τρίτη συμφωνία για τη γαλλική φαρμακοβιομηχανία, η οποία ήδη συμμετέχει στην παραγωγή των εμβολίων Pfizer/BioNTech και Johnson & Johnson.

To τελικό στάδιο

Η Sanofi θα αναλάβει δουλειά τελικού σταδίου (fill and finish) στην παρασκευή του εμβολίου της Moderna, που στηρίζεται στην τεχνολογία mRNA, όπως διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα αναλάβει την τοποθέτηση σε φιαλίδια και τη συσκευασία, όπως ακριβώς κάνει και στην περίπτωση των εμβολίων Covid των δύο άλλων εταιρειών.
«Έχουμε κινητοποιηθεί σε πολλαπλά μέτωπα και επιδεικνύουμε αλληλεγγύη στον κλάδο» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Paul Hudson, ο οποίος πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση Biden συνεισέφερε στο κλείσιμο της εν λόγω συμφωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης