Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cavusoglu για Δένδια: Ξεπέρασε τα όρια - Είπε πράγματα που δεν έπρεπε πει και πήρε την ανάλογη απάντηση

Cavusoglu για Δένδια: Ξεπέρασε τα όρια - Είπε πράγματα που δεν έπρεπε πει και πήρε την ανάλογη απάντηση
Ο Cavusoglu δήλωσε ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ξεκίνησε να κατηγορεί τη χώρα του με εξωπραγματικούς ισχυρισμούς
Σχετικά Άρθρα

Δεν μπορεί να ξεχάσει την επεισοδιακή σύγκρουση με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια ο Τούρκος ΥΠΕΞ M. Cavusoglu στις κοινές τους δηλώσεις στην Άγκυρα.
Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του Σκάι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών συνέχισε τις βολές κατά του Νίκου Δένδια και κατά την επίσκεψή του στα Κατεχόμενα, μία ημέρα μετά την επεισοδιακή συνάντηση των δυο ανδρών στην Άγκυρα.

Επίσκεψη Cavusoglu στα Κατεχόμενα

Μετά τη συνάντησή του με τον ηγέτη του ψευδοκράτους Ersin Tatar, ο Cavusoglu δήλωσε ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ξεκίνησε να κατηγορεί τη χώρα του με εξωπραγματικούς ισχυρισμούς, κάτι που δεν θα μπορούσε να το αποδεχθεί. Πρόσθεσε ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Δένδιας ξεπέρασε τα όρια, είπε πράγματα που δεν έπρεπε να έχει πει και «πήρε την ανάλογη απάντηση».

Τι συνέβη στο δείπνο

Σύμφωνα με τον Σκάι, το κλίμα που επικράτησε στο δείπνο των υπουργών Ελλάδας – Τουρκίας, στα 5 πρώτα λεπτά ήταν «παγωμένο», όχι μόνο μεταξύ των Δένδια και Cavusoglu αλλά και μεταξύ των αντιπροσωπειών.
Μετά από λίγο οι δύο υπουργοί ξεκίνησαν να συζητούν για άλλα θέματα, που δεν αφορούσαν τις δηλώσεις τους και τα ελληνοτουρκικά και έσπασε ο πάγος. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι και ο αποχαιρετισμός της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Τουρκία ήταν θερμώς, ωστόσο κοινή διαπίστωση είναι ότι το κλίμα είχε χαλάσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης