Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρίγκιπας William για όσα είπαν Harry - Meghan: Δεν είμαστε καθόλου ρατσιστική οικογένεια

Πρίγκιπας William για όσα είπαν Harry - Meghan: Δεν είμαστε καθόλου ρατσιστική οικογένεια
Όπως αποκάλυψε, δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον μικρότερο αδερφό του, τονίζοντας παράλληλα ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια δεν είναι ρατσιστική
Σχετικά Άρθρα

Ο πρίγκιπας William απάντησε για πρώτη φορά σε ερωτήσεις σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκαναν ο αδερφός του Harry και η σύζυγός του Meghan στην συνέντευξη τους στις ΗΠΑ.
Όπως αποκάλυψε, δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον μικρότερο αδερφό του, τονίζοντας παράλληλα ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια δεν είναι ρατσιστική.
«Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του αλλά θα το κάνω», είπε ο πρίγκιπας William όταν ρωτήθηκε σε εμφάνιση που έκανε σήμερα στο ανατολικό Λονδίνο, τρεις ημέρες μετά τις «βόμβες» από τους Meghan και Harry στην αποκαλυπτική συνέντευξή τους.
Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν η βασιλική οικογένεια είναι ρατσιστική, απάντησε: «Δεν είμαστε καθόλου ρατσιστική οικογένεια».

Οι κατηγορίες

Υπενθυμίζεται πως στη συνέντευξη που παραχώρησε η Markle κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας πως ανησυχούσε για το πόσο σκούρο θα ήταν το δέρμα του γιου τους, Άρτσι, και πως την ώθησαν στα όρια της αυτοκτονίας.
Η 39χρονη είπε πως κατέληξε να έχει αυτοκτονικές σκέψεις και ιδέες αυτοτραυματισμού αφότου ζήτησε βοήθεια αλλά δεν είχε καμία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης