Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία ανοίγει τα σύνορα για μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας

Η Ρωσία ανοίγει τα σύνορα για μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας
Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της επανέναρξης των τακτικών πτήσεων μεταξύ Αθήνας και Μόσχας
Σχετικά Άρθρα

Τέλος στους περιορισμούς για την είσοδο μόνιμων κατοίκων της Ελλάδας στη Ρωσία βάζει η ρωσική κυβέρνηση, με την άρση των σχετικών μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω κορωνοϊού.
Η Ρωσία αίρει τους περιορισμούς για την είσοδο μόνιμων κατοίκων της Ελλάδας στη χώρα, όπως έγινε γνωστό από ανάρτηση στο Twitter της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα.
Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της επανέναρξης των τακτικών πτήσεων μεταξύ Αθήνας και Μόσχας που είχαν αρχίσει ξανά από τις 8 Φεβρουαρίου.
«Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των τακτικών πτήσεων Μόσχα - Αθήνα η Κυβέρνηση της Ρωσίας αίρει τους περιορισμούς για τους μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας να εισέρχονται στη Ρωσία» αναφέρει το μήνυμα της ρωσικής πρεσβείας στο Twitter.
«Καλωσορίζουμε τους Ελληνίδες και Έλληνες στη Ρωσία!» προστίθεται.Σημειώνεται ότι η επίμαχη απόφαση για άρση των περιορισμών δημοσιεύτηκε σήμερα και πλέον αναμένονται οι σχετικές διευκρινίσεις για τη διαδικασία έκδοσης θεωρήσεων, μιας από τον περσινό Μάρτιο εκδίδονταν θεωρήσεις μόνο για τους συγγενείς Ρώσων υπηκόων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης