Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία σε ΗΠΑ: Κατάφωρη η ανάμιξη του State Department στις εσωτερικές υποθέσεις

Ρωσία σε ΗΠΑ: Κατάφωρη η ανάμιξη του State Department στις εσωτερικές υποθέσεις

Oι ενέργειες που στοχεύουν στην ενθάρρυνση των διαδηλώσεων είναι μέρος της αμερικανικής στρατηγικής αποτροπής

Σχετικά Άρθρα

Άμεση ήταν η απάντηση της Μόσχας στις δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Antony Blinken για τη στάση της απέναντι στους διαδηλωτές και τον Alexei Navalny.
Το Κρεμλίνο κατήγγειλε ως «κατάφωρη ανάμιξη» των ΗΠΑ στις εσωτερικές υποθέσεις της τις δηλώσεις νωρίτερα σήμερα (31/1) του αμερικανού Antony Blinken που καταδίκασε ως "σκληρές μεθόδους" τη χρήση βίας της ρωσικής αστυνομίας για να διαλύσει τις διαδηλώσεις υπέρ της απελευθέρωσης του Navalny.

Μην παρεμβαίνετε στις εσωτερικές υποθέσεις κυρίαρχων κρατών

«Η υποστήριξη της κατάφωρης παραβίασης του νόμου από τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών είναι μια ακόμη απόδειξη του μυστικού ρόλου της Ουάσινγκτον. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ενέργειες που στοχεύουν στην ενθάρρυνση των διαδηλώσεων είναι μέρος της αμερικανικής στρατηγικής αποτροπής», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών στο Facebook, καλώντας τις ΗΠΑ να «σταματήσουν να παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις κυρίαρχων κρατών» υπενθυμίζοντας ότι όσοι διασπείρουν παραπλανητικές πληροφορίες για παράνομες διαδηλώσεις παραπέμπονται με βάση τον ρωσικό νόμο.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης