Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden (ΗΠΑ): Θα αποκαταστήσουμε τις συμμαχίες μας, θα συνεργαστούμε ξανά με τον κόσμο

tags :
Biden (ΗΠΑ): Θα αποκαταστήσουμε τις συμμαχίες μας, θα συνεργαστούμε ξανά με τον κόσμο
Ο Joe Biden υποσχέθηκε να μην ηγηθεί με οδηγό την ισχύ, αλλά το παράδειγμα και διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ θα είναι ένας δυνατός και αξιόπιστος εταίρος για την ειρήνη, την πρόοδο και την ασφάλεια.
Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό και τερματισμού των πολιτικών απομόνωσης του προκατόχου του στο εξωτερικό, έστειλε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden στην ομιλία του κατά την τελετή ορκωμοσίας.
«Το μήνυμά μου εκτός συνόρων είναι το εξής: Η Αμερική δοκιμάστηκε και βγήκε πιο δυνατή.
Θα αποκαταστήσουμε τις συμμαχίες μας και θα συνεργαστούμε ξανά με τον κόσμο», δήλωσε ο Joe Biden.
Πρόσθεσε πως δεν θα ηγηθεί με οδηγό την ισχύ αλλά το παράδειγμα και διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ θα είναι ένας δυνατός και αξιόπιστος εταίρος για την ειρήνη, την πρόοδο και την ασφάλεια.
Απευθυνόμενος στους Αμερικανούς πολίτες, ο Joe Biden τόνισε ότι σήμερα νίκησε η Δημοκρατία και υποσχέθηκε να ενώσει όλη τη χώρα και να εκπροσωπήσει όλους τους πολίτες της ακόμη και εκείνους που δεν είναι υποστηρικτές του.
«Η δημοκρατία είναι πολύτιμη, η δημοκρατία είναι εύθραυστη, και σήμερα οι φίλοι μου, η δημοκρατία νίκησε», είπε, χειροκροτούμενος από τους λίγους που παρευρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας.
«Σήμερα γιορτάζουμε τον θρίαμβο όχι ενός υποψηφίου, αλλά μιας ιδέας. Της ιδέας της δημοκρατίας... Αυτή την ώρα, φίλοι μου, η δημοκρατία νίκησε», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης