Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιστήμονες της Wuhan παραδέχονται ότι τους είχαν δαγκώσει νυχτερίδες με κορωνοϊό

Επιστήμονες της Wuhan παραδέχονται ότι τους είχαν δαγκώσει νυχτερίδες με κορωνοϊό
Tο προσωπικό του εργαστηρίου στη  Wuhan κατεγράφησαν να πιάνουν νυχτερίδες χωρίς γάντια και να εργάζονται πάνω σε ιούς χωρίς να φορούν μάσκα
Σχετικά Άρθρα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ο ΠΟΥ διεξάγει έρευνα για την προέλευση του κορωνοϊού με τις μελέτες να επικεντρώνονται στην πόλη της  Wuhan.
Πιο αναλυτικά, επιστήμονες από το εργαστήριο της πόλης, φέρονται να παραδέχθηκαν ότι τους δάγκωσαν νυχτερίδες που είχαν μολυνθεί από κορωνοϊό, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το πότε συνέβη αυτό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail, οι επιστήμονες παραδέχθηκαν ότι οι νυχτερίδες τους δάγκωσαν, όσο οι ίδιοι συνέλλεγαν δείγματα σε μια σπηλιά.

Εργάζονταν χωρίς γάντια!

Μάλιστα, το μέσο επικαλείται στιγμιότυπο που κατεγράφη από κάμερα, σημειώνοντας ότι το προσωπικό του εργαστηρίου στη  Wuhan κατεγράφησαν να πιάνουν νυχτερίδες χωρίς γάντια και να εργάζονται πάνω σε ιούς χωρίς να φορούν μάσκα, κάτι που είναι αντίθετο προς τους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).
Οι εν λόγω πληροφορίες αποκαλύπτονται εν μέσω της έρευνας που διεξάγει ο ΠΟΥ σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού, με ομάδα του Οργανισμού να έχει μεταβεί στην Κίνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης