Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Σάλος από το εξώφυλλο της Vogue με την Kamala Harris

ΗΠΑ: Σάλος από το εξώφυλλο της Vogue με την Kamala Harris
Στις φωτογραφίες για το τεύχος του επόμενου μήνα, η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η πρώτη γυναίκα στον προεδρικό θώκο των Ηνωμένων Πολιτειών και η πρώτη Αφροαμερικανή, εμφανίζεται ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμη, φορώντας μάλιστα αθλητικά, τα οποία επίσης δεν πέρασαν απαρατήρητα
Σχετικά Άρθρα
Θύελλα επικριτικών σχολίων έχει προκαλέσει η φωτογράφιση της Kamala Harris στη Vogue, τόσο για τις στιλιστικές επιλογές της όσο και για το… χρώμα της.
Στο εξώφυλλο, η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται πιο λευκή από ποτέ, με αποτέλεσμα οι χρήστες του Τwitter να ξεσηκωθούν, εξαπολύοντας πυρά κατά του διάσημου περιοδικού.
Στις φωτογραφίες για το τεύχος του επόμενου μήνα, η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η πρώτη γυναίκα στον προεδρικό θώκο των Ηνωμένων Πολιτειών και η πρώτη Αφροαμερικανή, εμφανίζεται ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμη, φορώντας μάλιστα αθλητικά, τα οποία επίσης δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Το μήνυμα της Harris

«Πάντα λέω το εξής:
Μπορεί να είμαι η πρώτη για πολλά πράγματα, αλλά θα σιγουρευτώ ώστε να μην είμαι η τελευταία» τονίζει στη συνέντευξή της η Harris στη συνέντευξή τους προσθέτοντας:
«Σκεφτόμουν τα ανίψια μου, που θα γνωρίσουν σε αυτό τον κόσμο μόνο μία γυναίκα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, μία έγχρωμη γυναίκα, μία μαύρη γυναίκα, μία γυναίκα με γονείς που γεννήθηκαν εκτός των ΗΠΑ».
Μόνο που οι δηλώσεις της αυτές πέρασαν σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας του ιδιαίτερα… φωτισμένου προσώπου της, το οποίο εμφανίζεται… ξασπρισμένο.
Πολλοί μάλιστα χρήστες του Διαδικτύου δεν κλείνουν τα μάτια τους ούτε στα αγαπημένα της παπούτσια «Converse» που φορά, υποστηρίζοντας πως δεν είναι και η καλύτερη εικόνα για μια αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.
Από τα πυρά δεν ξεφεύγει και η διευθύντρια του περιοδικού την οποία κατηγορούν για «χαμηλής ποιότητας εξώφυλλο».
Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε το περιοδικό, η Harris ποζάρει μπροστά σε μια αστραφτερή ροζ μεταξωτή κουρτίνα, με μαύρο κοστούμι και τα διάσημα αθλητικά της, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία εμφανίζεται με ένα ταγιέρ σε απαλό γαλάζιο χρώμα.

Master.png

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης