Τελευταία Νέα
Διεθνή

Time: Προσωπικότητες της χρονιάς οι Joe Biden και Kamala Harris - Αλλάζοντας την ιστορία

tags :
Time: Προσωπικότητες της χρονιάς οι Joe Biden και Kamala Harris - Αλλάζοντας την ιστορία
Tο δίδυμο Biden, Harris έγραψε ιστορία στις 7 Νοεμβρίου αναφέρει το Time
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden και η εκλεγμένη αντιπρόεδρός του Kamala Harris ανακηρύχθηκαν «προσωπικότητες της χρονιάς» για το 2020 από το περιοδικό Time.
Σύμφωνα με το Time, το δίδυμο των Δημοκρατικών – Biden, Harris – έγραψε ιστορία στις 7 Νοεμβρίου επικρατώντας στις προεδρικές εκλογές έναντι του Donald Trump, τον οποίο ανάγκασαν να μπει στο μικρό club των προέδρων των ΗΠΑ που έκαναν μόλις μια θητεία.
Σημειώνεται πως η 56χρονη Kamala Harris θα είναι η πρώτη γυναίκα, η πρώτη μαύρη και η πρώτη Ασιάτισσα που εκλέγεται αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.
Biden και Kamala επιλέχθηκαν ανάμεσα σε τέσσερις υποψηφιότητες, ανάμεσα στις οποίες ήταν ο απερχόμενος Πρόεδρος Donald Trump, το κίνημα εναντίον των φυλετικών διακρίσεων και των ανισοτήτων που πυροδότησε ο θάνατος του George Floyd στα τέλη Μαΐου στη Μινεάπολη και ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος Anthony Fauci μαζί με στελέχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που εκτίθενται περισσότερο στην πανδημία του νέου κορονοϊού.
Το εξώφυλλο του περιοδικού, το καταλαμβάνει ολόκληρο, μια φωτογραφία των Biden - Harris, με τον τίτλο να αναφέρει πως «Αλλάζουν την ιστορία της Αμερικής» («Changing America’s Story»).
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης