Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jake Angeli - Ο συνωμοσιολόγος και οπαδός του Trump που είχε κεντρικό ρόλο στην επίθεση στο Καπιτώλιο

Jake Angeli - Ο συνωμοσιολόγος και οπαδός του Trump που είχε κεντρικό ρόλο στην επίθεση στο Καπιτώλιο
Φανατικός οπαδός του Trump και ακροδεξιός, ο Jake Angeli φέρεται να ζει στην Αριζόνα και στο παρελθόν δήλωνε τραγουδιστής και ηθοποιός
Από τα πρόσωπα που επιτέθηκαν στο Καπιτώλιο και προσπάθησαν να ακυρώσουν την επικύρωση της εκλογής Biden στην προεδρία των ΗΠΑ, είναι ένας ο ημίγυμνος άνδρας που εμφανίζεται σε εκατοντάδες φωτογραφίες με ένα καπέλο με κέρατα και έγινε viral μετά τα επεισόδια από το πρωτοφανές χάος στις ΗΠΑ.
Ο άνδρας αυτός που είχε κεντρικό ρόλο στην επίθεση στο Καπιτώλιο- όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες- έχει το σώμα του γεμάτο τατουάζ, έχει βάψει το πρόσωπο με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας και φοράει ένα γούνινο καπέλο με κέρατα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για έναν 32χρονο, που ακούει στο όνομα Jake Angeli και είναι γνωστός και με το παρατσούκλι "Σαμάνος QAnon".
Γνωστός γιατί όπως σημειώνει η εφημερίδα εμφανίζεται συχνά στις συγκεντρώσεις και πορείες της αμερικανικής άκρας Δεξιάς, φορώντας την ίδια αυτή ενδυμασία.
Ο φανατικός οπαδός του Trump φέρεται να ζει στην Αριζόνα και στο παρελθόν δήλωνε τραγουδιστής και ηθοποιός ενώ υποστηρίζει την συνωμοσιολογική θεωρία QAnon.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης