Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καπιτώλιο: O Trump διαγράφει τα tweets που οδήγησαν στο μπλοκάρισμα του λογαριασμού του

Καπιτώλιο: O Trump διαγράφει τα tweets που οδήγησαν στο μπλοκάρισμα του λογαριασμού του
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump διέγραψε αναρτήσεις στο Twitter που παραβίασαν τους κανόνες της πλατφόρμας και οδήγησαν στο μπλοκάρισμα του λογαριασμού του, αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο εκπρόσωπο της εταιρείας.
«Ο Trump έχει πράγματι διαγράψει τα tweets που παραβιάζουν τους κανονισμούς, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας [...]
Δεν είναι ξεκάθαρο πότε ο Trump διέγραψε τα tweets αλλά θα έχει πιθανότατα πίσω τον λογαριασμό του αύριο (8.1) το πρωί»
Σημειώνεται ότι μετά από το Twitter, το Facebook το Instagram και το Snapchat προχώρησαν στο «κλείδωμα» των λογαριασμών του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.
Νωρίτερα, καθώς το αμερικανικό Κογκρέσο συγκλήθηκε για να πιστοποιήσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, ο Trump μιλώντας στους υποστηρικτές του, έκανε λόγο για νοθεία αρνούμενος να δεχθεί το αποτέλεσμα.
Λίγο μετά οπαδοί του εισέβαλαν στο Καπιτώλιο διακόπτοντας τη συνεδρίαση του Κογκρέσου που θα επικύρωνε την εκλογική νίκη του Biden, προκαλώντας ένας πρωτοφανές χάος στις ΗΠΑ.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της αστυνομίας της Ουάσινγκτον με την δήμαρχο της πόλης, ανακοίνωσαν πως τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τα επεισόδια.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης