Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση NΥ Times: Οριακό προβάδισμα Biden σε Νεβάδα και Οχάιο - Κλείνει η ψαλίδα

Δημοσκόπηση NΥ Times: Οριακό προβάδισμα Biden σε Νεβάδα και Οχάιο - Κλείνει η ψαλίδα
Κακά μαντάτα για τον Biden, μια ανάσα ο Trump σε Νεβάδα και Οχάιο
Στενό μαρκάρισμα από τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, δέχεται ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Joe Biden, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση των ΝY Times και του Siena College.
Eιδικότερα, o κ. Biden προηγείται με 48% έναντι 42% του αντιπάλου του στη Νεβάδα, ενώ στο Οχάιο το προβάδισμά του είναι οριακό (45%-44%).
Οι αναποφάσιστοι είναι περίπου 6%-7%.
Οι γυναίκες και οι μεγάλες πόλεις εξακολουθούν να δίνουν προβάδισμα στον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία Joe Biden.
Ο Joseph R. Biden Jr. διατηρεί σταθερό προβάδισμα έναντι του Προέδρου Trump στη Νεβάδα και στο Οχάιο, καθώς οι ψηφοφόροι είναι δυσαρεστημένοι για τον χειρισμό της πανδημικής κρίσης.
Σημειώνεται πως οι δημοσκοπήσεις διενεργήθηκαν αφότου ο Trump διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό και προτού πάρει εξιτήριο από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed.
Image
Οι ψηφοφόροι και στις δύο πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου του 20% των υποστηρικτών του κ. Trump, δήλωσαν ότι ο πρόεδρος δεν έλαβε επαρκείς προφυλάξεις για να προστατευθεί από τον ιό.
Περίπου το ένα τρίτο των ψηφοφόρων σε κάθε πολιτεία είπε ότι ο Trump έλαβε επαρκείς προφυλάξεις για να προστατευθεί, ενώ το 62% στη Νεβάδα και το 58% στο Οχάιο είπε ότι δεν το έκανε.
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο μήνα στις ίδιες πολιτείες ο Biden είχε προβάδισμα 4 μονάδων, όπερ σημαίνει ότι η διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων έχει μειωθεί.
«Οι πολιτικοί δεν πρέπει να πραγματοποιούν προεκλογικές συγκεντρώσεις εν μέσω πανδημίας» απάντησαν το 20% των ψηφοφόρων του Οχάιο και το 28% των ψηφοφόρων της Νεβάδα.
Στον αντίποδα, το 65% και το 58%, αντίστοιχα, θεωρούν ότι μπορεί να διεξαχθούν προεκλογικές ομιλίες μπροστά σε μικρά κοινά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης