Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων: Μόνο με νοθεία θα μας πάρουν τη νίκη στις εκλογές

tags :
Trump στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων: Μόνο με νοθεία θα μας πάρουν τη νίκη στις εκλογές
Δριμεία επίθεση στον Biden – Η επιστολική ψήφος θα πολλαπλασιάσει παρατυπίες και απάτες είπε ο Trump
Τη θέση ότι ο μόνος τρόπος για να χάσει τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου είναι η νοθεία διατύπωσε ο πρόεδρος Donald Trump κατά την τοποθέτηση του στην πρώτη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων που γίνεται στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας.
Αφού έλαβε επαρκή αριθμό ψήφων προκειμένου να «κλειδώσει» και επίσημα η υποψηφιότητα του ως υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τον προεδρικό χρίσμα, ο Trump ύψωσε τους τόνους και επανέλαβε τη θέση ότι η επιστολή ψήφος – που εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιηθεί ευρέως σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού – μπορεί να πολλαπλασιάσει τις παρατυπίες και τις απάτες.
«Ο μοναδικός τρόπος να μας πάρουν τη νίκη είναι να κάνουν νοθεία.
Διότι θα νικήσουμε» ανέφερε ο Trump, ο οποίος τα έβαλε με πολλούς κυβερνήτες Πολιτειών και με ειδικούς επιστήμονες για τις κινήσεις και τις αποφάσεις τους στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, κάνοντας λόγο για χειρισμούς που είχαν ως στόχο να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα του Νοεμβρίου.
«Αυτό που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν τον COVID για να κλέψουν τις εκλγοές
Χρησιμοποιούν τον COVID για να εξαπατήσουν τον Αμερικάνικο λαό, το λαό μας, για μια δίκαιη και ελεύθερη εκλογική αναμέτρηση» υπογράμμισε ο Trump, ο οποίος – όπως και άλλα στελέχη των Ρεπουμπλικάνων - εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους Δημοκρατικούς και στον Joe Biden.
Τόσο ο Trump όσο και άλλοι Ρεπουμπλικάνοι επιχείρησαν να σκιαγραφήσουν μια τρομερή εικόνα εάν ο Biden και οι Δημοκρατικοί κερδίσουν τις εκλογές, αναφέροντας πως θα σπρώξουν τις ΗΠΑ σε μια εποχή ριζοσπαστικού σοσιαλισμού.
«Θα σας πάρουν τα όπλα, θα αδειάσουν τις φυλακές, θα σας κλείσουν στα σπίτια σας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων, Matt Gaetz με το συνέδριο να δίνει έμφασησε θέματα που άπτονται του «νόμου και τάξης», του δικαιώματος της οπλοκατοχής, των μειώσεων φόρων, των «ξεχασμένων» Αμερικανών και Αμερικανίδων.
Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου μίλησε μεταξύ άλλων και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Mike Pence.
«Η Αμερική χρειάζεται ακόμη τέσσερα χρόνια τον Donald Trump στον Λευκό Οίκο.
Άκουσα την περασμένη εβδομάδα ότι διακυβεύεται η δημοκρατία, αλλά ξέρουμε όλοι ότι διακυβεύονται η οικονομία, ο νόμος και η τάξη» υπογράμμισε ο Pence.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης