Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Sanders και Buttigieg οι ευνοούμενοι του Νιου Χαμσάιρ σύμφωνα με γκάλοπ

tags :
ΗΠΑ: Sanders και Buttigieg οι ευνοούμενοι του Νιου Χαμσάιρ σύμφωνα με γκάλοπ
O Sanders φαίνεται να λαμβάνει 28% και ο Buttigieg 21%, ο Baiden φαίνεται πως θα πάρει 11% και η Warren 9% στις εκλογές για το χρίσμα στο Νιου Χαμσάιρ
Πρώτος φαίνεται να κόβει το νήμα στις εκλογές του Νιου Χαμσάιρ ο Bernie Sanders, λαμβάνοντας 28%, ακολουθούμενος από τον Pete Buttigieg, που έρχεται δεύτερος με 21%, αν και την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο... Donald Trump.
Στην τελευταία μέρα καμπάνιας στο Νιου Χάμσαϊρ μπήκαν σήμερα Δευτέρα 10/2, οι υποψήφιοι για το χρίσμα των Δημοκρατικών, με τα βλέμματα όλων στους Pete Buttigieg και Bernie Sanders, που βρέθηκαν στην κορυφή των προκριματικών εκλογών στην Αϊόβα την περασμένη εβδομάδα.
Οπως μεταδίδει το Reuters, εννέα ακόμη υποψήφιοι, μεταξύ αυτών οι Amy Klobuchar, Elizabeth Warren και ο πρώην αντιπρόεδρος Joe Biden, προσπαθούν να κερδίσουν έδαφος, ενόψει της αυριανής, Τρίτη 11/2, εκλογικής αναμέτρησης στην πολιτεία.
Την παράσταση θα προσπαθήσει να κλέψει σήμερα ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump, με τη δική του καμπάνια επίσης να τρέχει σήμερα, στο Μάντσεστερ, τη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας.
Δημοσκόπηση για το CCN έδειξε ότι ο Bernie Sanders προηγείται στο Νιου Χάμσαϊρ, με τον Pete Buttigieg να ανεβάζει ταχύτητα.
Ο πρώτος φαίνεται να λαμβάνει 28% και ο δεύτερος 21%, κινούμενος υψηλότερα κατά έξι μονάδες.
Ο Baiden φαίνεται ότι θα πάρει 11% και η Warren 9%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης