Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tom Luongo: Ο George Soros έχει μεταμορφωθεί σε "κάθαρμα" – Η Αν. Ευρώπη επιτυγχάνει τον πόλεμο προς αυτόν

tags :
Tom Luongo: Ο George Soros έχει μεταμορφωθεί σε
Οι ιδεολογικοί του στόχοι είναι η δημιουργία καθολικής δουλοπαροικίας για εμάς και απεριόριστης εξουσίας για τον εαυτό του
Ο George Soros έχει μεταμορφωθεί σε "κάθαρμα".
Όχι ότι ήταν "ήρωας", αλλά ήταν... στο μυαλό του.
Είναι η ενσάρκωση της ιδέας που διατύπωσε ο John Barth ότι «ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει κανένα λάθος».
Αυτό είναι κάτι που οι καλοί συγγραφείς καταλαβαίνουν, οι κακοί δεν φαίνονται ποτέ κακοί.
Στο μυαλό τους, δεν μπορούν να κάνουν κανένα λάθος, καθώς ότι κάνουν το κάνουν για το κοινό καλό ή για ένα καλύτερο κόσμο.
Μέχρι σήμερα, ο George Soros εξακολουθεί να μην βλέπει τον εαυτό του ως "κάθαρμα". Αλλά είναι.
Ήταν πάντα, τονίζει σε νέα του ανάλυση ο Tom Luongo, ο οποίος αποκαλύπτει τις πρακτικές του Soros για μια παγκόσμια επικράτηση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Soros βλέπει τον εαυτό του ως ήρωα, όχι λόγω της παράλογης αφοσίωσής του στην ιδεολογία της ανοικτής κοινωνίας αλλά λόγω του γεγονότος που τον οδήγησε να κάνει στο όνομα αυτής.
Έχει χρεοκοπήσει αρκετές χώρες, επωφελήθηκε από τη θανάτωσή τους που έθεσε σε κίνηση μέσω της υπονόμευσης των ντόπιων πολιτιστικών ιδρυμάτων.
Κατά τη διαδικασία κατέστρεψε και / ή διέκοψε δεκάδες εκατομμύρια, αν όχι εκατοντάδες εκατομμύρια ζωές.
Όλα να εξυπηρετήσει τους ιδεολογικούς στόχους του, της καθολικής δουλοπαροικίας για εμάς και της απεριόριστης εξουσίας για τον εαυτό του.
Αλλά, δεν το βλέπει αυτό. Θεωρεί ότι είναι τα αναγκαία σπασμένα αυγά για να προωθήσουν την εξέλιξη του είδους σε μια καλύτερη και ευγενέστερη περιοχή.
Και αυτή η μεγαλομανία τον έχει μετατρέψει πραγματικά σε παροιμιώδη καρχαρία.
Το χειρότερο επτασφράγιστο μυστικό στους πολιτικούς κύκλους, πέρα από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hillary, είναι το περίφημο 49-σέλιδο σημείωμα που διανέμεται από τον Soros και τον όμιλο David Brock σε μια ομάδα κατόχων εμπιστευτικών πληροφοριών, για τη στρατηγική τους να καταστρέψουν τον Donald Trump με τη βοήθεια των γιγάντων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook.
Μεγάλο μέρος αυτής της στρατηγικής διαδραματίζεται μετά το κλείσιμο των λογαριασμών του Alex Jones και άλλων "μη προοδευτικών φωνών".

Από το World Net Daily:

Στελέχη της Media Matters συναντήθηκαν με στελέχη του Facebook, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για περίπου 2 δισεκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, για να συζητήσει πώς θα αντιμετωπίσουν τις ψεύτικες ειδήσεις, σύμφωνα με πηγές.
Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έλαβε έναν "λεπτομερή χάρτη των σελίδων Facebook, που ήταν οι μεγαλύτεροι προμηθευτές ψευδών ειδήσεων".
Το σημείωμα του Brock αναφέρει επίσης η Media Matters έδωσε στην Google «τις απαραίτητες πληροφορίες για τον εντοπισμό των 40 χειρότερων site ψεύτικων ειδήσεων», έτσι ώστε να μπορούν να απαγορευθούν από το δίκτυο διαφήμισης της Google.
Η Gateway Pundit επεσήμανε ότι το 2016, η Google πραγματοποιηθεί το σχέδιο αυτό στην Gateway Pundit και άλλες συντηρητικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του Breitbart, του Drudge, του Infowars, του Zero Hedge και των Conservative Treehouse.
Το Facebook, εν τω μεταξύ έχει αλλάξει τον αλγόριθμο του newsfeed του, δήθεν για την καταπολέμηση της «ψεύτικων ειδήσεων», προκαλώντας μια απότομη πτώση στην κυκλοφορία για πολλές συντηρητική ιστοσελίδες.
Η σελίδα του Donald Trump επηρεάστηκε, ενώ η μετάδοσή του στο Facebook υποχώρησε κατά 45%.
Μια μελέτη τον Ιούνιο του Gateway Pundit διαπίστωσε ότι το Facebook είχε εξαλείψει το 93% της κυκλοφορίας των κορυφαίων συντηρητικών ειδησεογραφικών εταιρειών.

Κανείς δεν πρέπει να εκπλαγεί από αυτούς τους αριθμούς.
Αλλά, δεν πρέπει επίσης να φοβούνται από αυτούς.
Επειδή, παρά αυτή την συντριπτική ώθηση για να καταπνίξει τις φωνές της αντιπολίτευσης από τον Soros και τον Brock, αυτές οι εναλλακτικές φωνές συνέχισαν να ανθούν.

Οι εξελίξεις με τον Soros

Πρώτον, η Ρωσία κουράστηκε από τις αλλαγές του Soros, εγκαταλείποντας το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας.
Στη συνέχεια, πιο πρόσφατα, ο Πρόεδρος της Ουγγαρίας Viktor Orban τάχθηκε υπερ του Putin κατά τη σταυροφορία του εναντίον του, υιοθετώντας έναν παρόμοιο νόμο κατά των ΜΚΟ.
Ο Orban έκανε το Soros το κεντρικό σημείο της στρατηγικής επανεκλογής του που λειτούργησε πολύ καλά.
Και με την υπερ-πλειοψηφία που κέρδισε από το συνασπισμό του Fidesz πέρασε το νομοσχέδιο «αντι-Soros» στο νομοθετικό σώμα, περιορίζοντας σημαντικά τις δραστηριότητες των ξένων ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) φέρνοντας στο φως τις πηγές της χρηματοδότησής τους.
Τώρα, η Πολωνία είναι η τελευταία χώρα που κινείται εναντίον του Soros και αυτό είναι ένα θετικό γεγονός.
Μάλιστα, απελάθηκε ένας εκ των κορυφαίων στελεχών των ιδρυμάτων του Soros, η Lyudmyla Kozlovska, στην Ουκρανία.
Η Kozlovska μαζί με το Open Foundation ήταν, όπως πάντα, η διοργανώτρια των διαδηλώσεων ενάντια στην πολωνική κυβέρνηση.
Την απέλασαν για να περιορίσουν τις προσπάθειές τους να εμποδίσουν τις δικαστικές μεταρρυθμίσεις που θα δώσει την Πολωνία πολύ περισσότερο έλεγχο πάνω από την εκδίκαση των νόμων της.
Υπάρχουν θορυβώδη γεγονότα που εξετάζουν και άλλους παρόμοιους αντι-ΜΚΟ νόμους στη Ρουμανία.
Όλη η Ανατολική Ευρώπη απομακρύνεται από τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα των ανοιχτών συνόρων και την ομογενοποίηση του πολιτισμού.
Γνωρίζει ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτού του γεγονότος, η έντονη κοινωνική αναταραχή, μαζί με την πολιτική και οικονομική παράλυση.
Η ώθηση να συμπεριληφθούν όλες αυτές οι χώρες τόσο στην ΕΕ όσο και στο ΝΑΤΟ έγινε για να δημιουργηθούν φορείς διαφθοράς στον πολιτικό και οικονομικό ιστό των χωρών αυτών.
Και ο λαός της Ανατολικής Ευρώπης, μετά από δύο γενιές πνιγμού του αυταρχικού ελέγχου, αναζωογονεί τις πολιτιστικές και θρησκευτικές τους ρίζες.

Το τέλος του Soros-ism

Αυτή η κληρονομιά της ελευθεριακής εξέγερσης έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο «λαϊκίστικο» πολιτικό φαινόμενο.
Αυτή η ώθηση προέρχεται από όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος, ένα Uniparty - η ιδεολογική-ενωμένη ηγεσία των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών - διατηρώντας την εξουσία για τόσο πολύ καιρό.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Soros εξήλθε από το στοίχημα των αγορών συναλλάγματος και πραγματοποίησε στρατηγικές επενδύσεις στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.
Κατάλαβε ότι αυτό ήταν το μέσο για να διατηρηθεί ο έλεγχός του.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Brock πραγματοποίησε διάσκεψη με τίτλο στρατηγική 49 σελίδων για την καταστροφή του Trump.
Αλλά, θα καταλήξει σε μια κακή επένδυση, ένα χαμένο στοίχημα.
Δεν είναι θεός, αλλά ο ίδιος έχει αποκαλυφθεί ότι είναι το κακό.
Τα θεσμικά όργανα της κατασκευής του αποτυγχάνουν.
Οι εγγενείς αδυναμίες του και τα μεθοδολογικά σφάλματα δεν μπορούν να διατηρηθούν διαρκώς.
Δεν μπορεί να επαναλάβει τους νόμους της οικονομίας περισσότερο από ό, τι μπορεί να ξαναγράψει τους νόμους της φυσικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης