Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mnuchin (ΥΠΟΙΚ ΗΠΑ): Οι περιορισμοί στις επενδύσεις δεν θα αφορούν συγκεκριμένα την Κίνα - «Fake news» τα δημοσιεύματα

tags :
Mnuchin (ΥΠΟΙΚ ΗΠΑ): Οι περιορισμοί στις επενδύσεις δεν θα αφορούν συγκεκριμένα την Κίνα - «Fake news» τα δημοσιεύματα
Οι επικείμενοι περιορισμοί στις επενδύσεις δεν θα αφορούν συγκεκριμένα την Κίνα αλλά θα εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες που προσπαθούν να κλέψουν την τεχνολογία των ΗΠΑ, δήλωσε ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών
Οι επικείμενοι περιορισμοί στις επενδύσεις δεν θα αφορούν συγκεκριμένα την Κίνα αλλά θα εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες που προσπαθούν να κλέψουν την τεχνολογία των ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα (25/6/2018) ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Steven Mnuchin.
Με ανάρτησή του στο «Twitter, ο Mnuchin είπε ότι τα δημοσιεύματα των «Bloomberg» και «Wall Street Journal» είναι «fake news».
Σημειώνεται ότι τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η κυβέρνηση του Donald Trump καταρτίζει νέους κανόνες που θα απαγορεύουν σε εταιρείες κινεζικών συμφερόντων να εξαγοράζουν αμερικανικές επιχειρήσεις που κατέχουν «σημαντικές τεχνολογίες».
Όπως ανέφεραν, στο στόχαστρο θα μπουν εταιρείες με συμμετοχή τουλάχιστον 25% επί του μετοχικού κεφαλαίου από Κινέζους ιδιώτες.
«Εκ μέρους του Donald Trump, τα δημοσιεύματα των “Bloomberg” και “WSJ” σχετικά με τους επενδυτικούς περιορισμούς είναι ψευδή, fake news.
Η πηγή είτε δεν υπάρχει είτε δεν γνωρίζει καλά το θέμα.
Η δήλωση δεν θα είναι συγκεκριμένη για την Κίνα, αλλά για όλες τις χώρες που προσπαθούν να κλέψουν την τεχνολογία μας», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Mnuchin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης