Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από πνευμονία πάσχει ο πρόεδρος των Παλαιστινίων, M. Abbas – Βελτιώνεται η υγεία του

tags :
Από πνευμονία πάσχει ο πρόεδρος των Παλαιστινίων, M. Abbas – Βελτιώνεται η υγεία του
O 83χρονος Abbas νοσηλεύεται από την Κυριακή σε νοσοκομείο στη Ραμάλα
Από πνευμονία πάσχει ο 83χρονος πρόεδρος των Παλαιστινίων, M. Abbas, ο οποίος από την περασμένη Κυριακή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Ραμάλα.
Σύμφωνα πάντως με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.
Όπως έγινε γνωστό ο Abbas έχει μια φλεγμονή στο δεξιό πνεύμονα, του χορηγείται η απαραίτητη θεραπεία και βρίσκεται στη διαδικασία της ανάρρωσης.
Προκειμένου μάλιστα να μπει ένα τέλος στην φημολογία και στα σενάρια ότι ο πρόεδρος των Παλαιστινίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του που τον δείχνουν να περπατά στους διαδρόμους του νοσοκομείου ή να διαβάζει εφημερίδα.
Κρατικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο παλαιστίνιος ηγέτης μίλησε με πολιτικούς ηγέτες της περιοχής για να τους καθησυχάσει όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, την ώρα πάντως που γιατροί επισημαίνουν πως ο Abbas θα παραμείνει για αρκετές ακόμα ημέρες στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται πως είναι η τρίτη φορά που ο 83χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο μέσα σε μία εβδομάδα, αφού υπεβλήθη σε μια ήσσονος σημασίας χειρουργική επέμβαση στο αυτί την Τρίτη και εισήχθη για να υποβληθεί σε εξετάσεις το βράδυ του Σαββάτου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης