Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης ανέστειλε τη διαπραγμάτευση για τις μετοχές των Amazon, Booking και Alphabet

tags :
Το Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης ανέστειλε τη διαπραγμάτευση για τις μετοχές των Amazon, Booking και Alphabet
Λόγω τεχνικού προβλήματος, το Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης ανέστειλε τη διαπραγμάτευση για τις μετοχές των Amazon, Booking Holdings και Alphabet
Στην προσωρινή αναστολή της διαπραγμάτευσης για τις μετοχές των Amazon, Booking Holdings και Alphabet, προχώρησαν οι υπεύθυνοι του Χρηματιστηρίου Νέας Υόρκης (New York Stock Exchange, NYSE), επικαλούμενοι τεχνικό πρόβλημα του συστήματος για τις τιμές άνω των 1.000 δολαρίων ανά μετοχή.
Επισημαίνεται πως και οι τρεις εταιρείες διαπραγματεύονται και στον τεχνολογικό δείκτη Nasdaq.
Οι μετοχές των Booking Holdings (πρώην Priceline), Amazon και Alphabet είναι οι ακριβότερες του δείκτη S&P 500 και οι μόνες που έχουν ξεπεράσει τα 1.000 δολάρια ανά μετοχή.
Η NYSE ανέφερε πως η διαπραγμάτευση των εν λόγω μετοχών δεν θα συνεχιστεί αργότερα σήμερα, 25 Απριλίου 2018, σημειώνοντας ότι περισσότερες πληροφορίες θα γνωστοποιηθούν αύριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης