Τελευταία Νέα
Διεθνή

Davis (Βρετανία): Όλες οι οικονομικές προβλέψεις για το Brexit ήταν λανθασμένες

Davis (Βρετανία): Όλες οι οικονομικές προβλέψεις για το Brexit ήταν λανθασμένες
Λανθασμένη ήταν κάθε οικονομική πρόβλεψη για τις επιδόσεις της βρετανικής οικονομίας μετά το δημοψήφισμα, δήλωσε ο υπουργός Brexit, David Davis
Λανθασμένη ήταν κάθε οικονομική πρόβλεψη που εκπονήθηκε σχετικά με τις επιδόσεις της βρετανικής οικονομίας μετά το δημοψήφισμα για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, δήλωσε σήμερα (01/02/2018) ο βρετανός υπουργός Brexit, David Davis, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο μια συζήτηση γύρω από την αξιοπιστία των προβλέψεων της κυβέρνησης.
«Κάθε μοντέλο πρόβλεψης για τις επιδόσεις της βρετανικής οικονομίας μετά το δημοψήφισμα από κάθε μεγάλη οργάνωση (…) έχει αποδειχθεί λανθασμένο», δήλωσε ο Davis στο κοινοβούλιο.
«Ένας από τους τρόπους για τον οποίο αποδείχθηκε λανθασμένο είναι ότι η απασχόληση σε αυτή τη χώρα έχει αυξηθεί, παρά τις προβλέψεις, σε επίπεδα ρεκόρ σήμερα.
Θα επιδιώξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι θα διατηρηθεί αυτό το ρεκόρ ανάπτυξης», πρόσθεσε ο βρετανός υπουργός.
Παράλληλα, ο Davis υπογράμμισε ότι μια πρωταρχική περιοχή προς διαπραγμάτευση είναι η αμφισβήτηση του δικαιώματός μας να υπογράψουμε εμπορικές συναλλαγές κατά την περίοδο εφαρμογής του Brexit.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης