Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γιατί ο George Bush, ο πρεσβύτερος ψήφισε τη Hillary Clinton στις προεδρικές εκλογές το 2016

Γιατί ο George Bush, ο πρεσβύτερος ψήφισε τη Hillary Clinton στις προεδρικές εκλογές το 2016
O Bush έκπληκτος μαθαίνει το καλοκαίρι του 2016 ότι ο Trump πήρε το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο συνέδριο
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ George Bush ο πρεσβύτερος (1989-1993) ψήφισε τη Hillary Clinton στις προεδρικές εκλογές του 2016 και χαρακτήρισε εκείνον που δεν ήταν ακόμη παρά ο υποψήφιος Donald Trump «φαφλατά», σύμφωνα με βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου 2017.
«Δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω πολλά πράγματα γι 'αυτόν, αλλά ξέρω ότι είναι φαφλατάς.
Και δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα να τον έχουμε ηγέτη», δήλωσε ο Bush ο πρεσβύτερος σε συνέντευξή του τον Μάιο 2016 στον ιστορικό Mark Updegrove, η οποία προοριζόταν για το βιβλίο του «The Last Republicans», που κυκλοφορεί τις 14 Νοεμβρίου και αποσπάσματά του δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του CNN.
Το βιβλίο αφορά και τους δύο πρώην προέδρους Bush.
Ο George Bush ο νεότερος (2001-2009) συνομίλησε επίσης με τον ιστορικό Mark  Updegrove, ο οποίος κάνει σήμερα γνωστές τις σκέψεις και τις ιδέες του πατέρα Bush 93 ετών, και του υιού Bush, 71 ετών, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής εκστρατείας των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.
Έτσι, όταν ο Bush υιός μαθαίνει την υποψηφιότητα του δισεκατομμυριούχου, απαντά: «Ενδιαφέρον! Δεν θα κρατήσει».
Όπως εξηγεί ο ιστορικός στο CNN, ο Bush έκπληκτος μαθαίνει το καλοκαίρι του 2016 ότι ο Trump πήρε το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο συνέδριο!
«Ο George Bush μεγάλωσε με τη σκέψη στο μεγαλύτερο καλό από όλα.
Ο Donald Trump είναι εμφανώς νάρκισσος.
Αυτό αποτελεί βασικό στοιχείο της στόφας του. Και αυτό έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τη στόφα του Bush», αναφέρει ο Updegrove.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης