Τελευταία Νέα
Διεθνή

Orban (Ουγγαρία): ΕΕ και το δίκτυο μαφίας του Soros ενισχύουν τον ρόλο του Ισλάμ στην Ευρώπη

Orban (Ουγγαρία): ΕΕ και το δίκτυο μαφίας του Soros ενισχύουν τον ρόλο του Ισλάμ στην Ευρώπη
Δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε αλληλέγγυοι με ιδεώδη, λαούς και εθνοτικές ομάδες που ξεκίνησαν με στόχο την αλλαγή του ευρωπαϊκού πολιτισμού ... επειδή το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η κατάρρευση της Ευρώπης.
Η ΕΕ και το «δίκτυο μαφίας του Soros» προσπαθούν να μετατρέψουν την Ευρώπη σε μουσουλμανική ανέφερε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orban.
O Orban δήλωσε ότι οι συνοριακοί φράχτες της Ουγγαρίας, που υποστηρίζονται από άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, θα εμποδίσουν την προσπάθεια της ΕΕ και του Soros να αυξήσει την μουσουλμανική μετανάστευση στην Ευρώπη.
Ο Orban δήλωσε ότι ο δισεκατομμυριούχος Soros που κατηγορήθηκε από την ουγγρική κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί τον τεράστιο πλούτο του για να χρηματοδοτήσει οργανώσεις μετανάστευσης αλλοδαπών έχει ως σχέδιο να δημιουργήσει μια «νέα, μικτή, Ευρώπη μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων».
Οι Βρυξέλλες βρίσκονται σε «συμμαχία ενάντια στη λαϊκή βούληση.
Ο Orban δήλωσε ότι ενώ η Ουγγαρία αντιτίθεται στην εγκατάσταση  μεταναστών "που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πολιτιστική ταυτότητα της χώρας", η Ουγγαρία θα παραμείνει ένας τόπος όπου οι "δυτικοευρωπαίοι Χριστιανοί θα είναι πάντοτε σε θέση να βρουν ασφάλεια".
O Orban, παρουσιάζοντας το όραμά του για μια μελλοντική Ευρώπη χωρίς την επιρροή του Soros, δήλωσε:
«Για να μπορέσει η Ευρώπη να ζήσει, πρέπει να κερδίσει πίσω την κυριαρχία της από την αυτοκρατορία του Soros.
Μόλις γίνει αυτό, οι μετανάστες πρέπει να φύγουν από την ΕΕ.  Ακούγεται σκληρό, αλλά εκείνοι που ήρθαν παράνομα, πρέπει να φύγουν από την Ευρώπη», δήλωσε ο πρωθυπουργός Orbán.
«Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η ευρωπαϊκή ήπειρος δεν μπορεί να παραμείνει απροστάτευτη».
Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί αιτήματα για μετανάστευση από 1 εκατ αλλοδαπούς.
Όσο παραμένω πρωθυπουργός, ο φράκτης θα παραμείνει στη θέση του.
Θα προστατεύσουμε την Ουγγαρία και την Ευρώπη.
Δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε αλληλέγγυοι με ιδεώδη, λαούς και εθνοτικές ομάδες που ξεκίνησαν με στόχο την αλλαγή του ευρωπαϊκού πολιτισμού ... επειδή το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η κατάρρευση της Ευρώπης.
Θα κατοικηθεί η Ευρώπη από τους Ευρωπαίους;
Θα κατοικηθεί η Ουγγαρία από τους Ούγγρους, η Γερμανία από τους Γερμανούς, η Ιταλία από Ιταλούς;
Ποιος θα ζήσει στην Ευρώπη;
Τον Απρίλιο του 2018 διεξάγονται εκλογές στην Ουγγαρία.
O Orban δήλωσε, πρώτα απ 'όλα πρέπει να αντιμετωπίσουμε εξωτερικές δυνάμεις".
"Πρέπει να σταθούμε ενάντια στο δίκτυο μαφίας του Soros και στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών.
Τους τελευταίους 6 μήνες, ο Soros έχει γίνει βασικός στόχος του Orban και της κυβέρνησής του (και πιο πρόσφατα, και του Ισραήλ). Πρόσφατα η ουγγρική νομοθεσία θέλει να κλείσει το πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης που εδρεύει στη Βουδαπέστη, το οποίο ιδρύθηκε από τον Soros το 1991.
Υπάρχουν επίσης νέοι κανόνες για τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται τουλάχιστον εν μέρει από το εξωτερικό - οι οποίες λένε οι κριτικοί ότι στιγματίζουν τις ΜΚΟ, πολλοί από τους οποίους υποστηρίζονται από τα ιδρύματα ανοικτής κοινωνίας  Open Foundation του Soros.
O Orban δήλωσε επίσης ότι και η Πολωνία, η οποία βρίσκεται υπό πίεση από την ΕΕ, λόγω των προσπαθειών να θέσει το Ανώτατο Δικαστήριο της υπό πολιτικό έλεγχο.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης