Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο Facebook στράφηκαν τα hedge funds το α' 3μηνο 2017 – Επενδύθηκαν 2 δισ. δολάρια

Στο Facebook στράφηκαν τα hedge funds το α' 3μηνο 2017 – Επενδύθηκαν 2 δισ. δολάρια
«Φρέσκα» κεφάλαια άνω του ενός (1) δισ. εισέρευσαν σε Mead Jonhsnon Nutrition, CSX, Constellation Brands, T-Mobile, VCA και Dow Chemicals
Το Facebook «έκλεψε τις καρδιές» των hedge funds τους τρεις πρώτους μήνες του 2017, επενδύοντας νέα κεφάλαια συνολικού ύψους 2 δισ. δολαρίων, όπως απορρέει από τα στοιχεία του Bloomberg.
Επίσης, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα του πρακτορείου, «φρέσκα» κεφάλαια άνω του ενός (1) δισ. εισέρευσαν σε Mead Jonhsnon Nutrition, CSX, Constellation Brands, T-Mobile, VCA και Dow Chemicals, η οποία, να σημειωθεί, αναμένεται να συγχωνευτεί με την DuPont μέχρι και τον ερχόμενο Αύγουστο, με το deal να ξεπερνά τα 78 δισ. δολάρια. 
Ειδικά για το Facebook να υπενθυμιστεί πως κατέγραψε αύξηση της τάξης του 75% στα καθαρά του κέρδη το α’ 3μνηνο του 2017, τα οποία ανήλθαν στα 3,06 δισ. ή 1,04 δολάρια ανά μετοχή.
Τα έσοδα για τον τεχνολογικό κολοσσό των Η.Π.Α. διαμορφώθηκαν στα 8,03 δισ. δολάρια για την ίδια περίοδο, αυξημένα κατακόρυφα από τα 5,36 δισ. το α’ 3μηνο του 2017 και ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις για 7,83 δισ. δολάρια.
Οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες έφτασαν τα 1,94 δισεκατομμύρια, με τους ημερησίους να ανέρχονται στα 1,28 δισεκατομμύρια.
Επίσης, μετοχή του Facebook έχει αυξήσει κατά 32% την αξία της τους τρεις πρώτους μήνες του 2017, σε ετήσια βάση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης