Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: Οι απέλπιδες προσπάθειες του Fillon να περάσει στο δεύτερο γύρω των γαλλικών εκλογών

Bloomberg: Οι απέλπιδες προσπάθειες του Fillon να περάσει στο δεύτερο γύρω των γαλλικών εκλογών
Ο κεντροδεξιός υποψήφιος Fillon έχει στρέψει τα βέλη του ενάντια στον ανεξάρτητο Macron που φέρεται φαβορί για την Προεδρία
Με προσωπικές επιθέσεις στον ανεξάρτητο υποψήφιο Emmanuel Macron, που θεωρείται το φαβορί για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, προσπαθεί o Francois Fillon να κερδίσει έδαφος.
Ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς επιδίδεται το τελευταίο διάστημα σε μια σκληρή μάχη απέναντι στους αντιπάλους του σε μια προσπάθεια να μπει στο δεύτερο γύρο.
Όπως αναφέρει το Bloomberg, «τρείς εβδομάδες πριν από τις εκλογές στις 23 Απριλίου οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι την είσοδο τους στο δεύτερο γύρο εξασφαλίζουν ο E. Macron και η Marine LePen με τον Macron να στέφεται επόμενος Πρόεδρος της Γαλλίας μετά τις επαναληπτικές εκλογές στις 7 Μάιου.
Ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς ωστόσο, κατηγόρησε τον Macron ότι «το μόνο που μπορεί να προσφέρει στους γάλλους είναι μια συνέχεια της διακυβέρνησης Hollande» λέγοντας πως «ο ανεξάρτητος υποψήφιος προσποιείται ότι διαφωνεί με την πολιτική του προέδρου Hollande».
Ωστόσο, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα πολιτικά βέλη του Fillon, όχι μπόνο δεν βρίσκουν το στόχος τους αλλά ενισχύουν περεταίρω τη δημοτικότητα του Macron, με τον κεντρώο υποψήφιο Francois Bayrou να χλευάζει αυτή τη στρατηγική χαρακτηρίζοντας την «υστερική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης