Τελευταία Νέα
Διεθνή

Il Sole 24 Ore: Οι δεσμοί με τον Vl. Putin μπορεί να αποδειχθούν μοιραίοι για τον D. Trump

Il Sole 24 Ore: Οι δεσμοί με τον Vl. Putin μπορεί να αποδειχθούν μοιραίοι για τον D. Trump
Οι δεσμοί με τη Μόσχα μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την πτώση του Trump
Την πρόβλεψη ότι οι δεσμοί με τον Vladimir Putin, πρόεδρο της Ρωσίας, μπορεί να αποδειχθούν μοιραίοι για τον Donald Trump, πρόεδρο των ΗΠΑ, διατυπώνει ο Αμερικανός οικονομολόγος, Jeffrey D. Sachs, σε άρθρο που δημοσιεύεται στην ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 Ore.
Όπως αναφέρει ο Sachs, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αποδείξεων, που υποδηλώνουν ότι ο Trump έχει λάβει στήριξη από ρωσικά χρήματα εδώ και δεκαετίες.
Οι Ρώσοι ολιγάρχες έχουν ίσως σώσει τον Trump από την προσωπική χρεοκοπία, ενώ ένας από αυτούς ταξίδεψε μαζί με τον Αμερικανό πρόεδρο σε μια σειρά από προεκλογικούς σταθμούς, δρώντας ίσως ως ενδιάμεσος του Κρεμλίνου.
Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις του Trump και της Ρωσίας θα συνεχίσουν να βγαίνουν στο προσκήνιο και η λαϊκή στήριξη στον Trump μπορεί να… εξατμιστεί.
Ωστόσο, τονίζει ο Sachs στην Il Sole 24 Ore, κανείς δε θα πρέπει να υποτιμά την προθυμία ενός δημαγωγού να χρησιμοποιήσει τον φόβο και τη βία - ακόμα και τον πόλεμο - για να διατηρηθεί στην εξουσία.
Και αν πράγματι ο Putin είναι υποστηρικτής και εταίρος του, τότε οι πειρασμοί για τον Trump είναι ισχυροί, προειδοποιεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης