Τελευταία Νέα
Διεθνή

Handelsblatt: Το SPD υπολείπεται 12% με 17% από το CDU - Δύσκολα τα πράγματα για τον Schulz

Handelsblatt: Το SPD υπολείπεται 12% με 17% από το CDU - Δύσκολα τα πράγματα για τον Schulz
Ο Schulz ο υποψήφιος καγκελάριος του SPD έχει κατηγορήσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το θέμα των μειονοτήτων
Οι χριστιανοδημοκράτες CDU της A. Merkel προηγούνται στις δημοσκοπήσεις 12% με 17% έναντι του SPD των σοσιαλοδημοκρατών του Schulz αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Ο Schulz μπορεί να έχει φιλοδοξίες αλλά θα χρειαστεί έως τον Σεπτέμβριο του 2017 πολύ δουλειά για να κλείσει την ψαλίδα με την Merkel.
Στις δημοσκοπήσεις το CDU λαμβάνει 36% έναντι 23% των σοσιαλοδημοκρατών του SPD.
Η Merkel προηγείται στιςε δημοσκοπήσεις και είναι το φαβορί για την Καγκελαρία.
Ο Schulz χρειάζεται πολύ δουλειά.
Ο ίδιος δηλώνει ότι «με φιλοδοξία στοχεύω να γίνω καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας».
Ο Schulz ο υποψήφιος καγκελάριος του SPD έχει κατηγορήσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το θέμα των μειονοτήτων είναι εξωφρενικό και επικίνδυνο αυτό που κάνει ο Τραμπ δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Schulz επέκρινε επίσης τις φθηνές δηλώσεις του Τράμπ για τα βασανιστήρια και τη σχεδιαζόμενη κατασκευή του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.
Κάποιος πρέπει να πει στον Τράμπ για το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα ότι ισχύουν και για αυτόν.
Αλλά Schulz είπε επίσης: «ότι η διατλαντική εταιρική σχέση πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Γερμανίας και της Ευρώπης.
Ο Schulz θέλει να επιτύχει μια δίκαιη κατανομή των προσφύγων στην ΕΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης