Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στη βρετανική Βουλή το σχέδιο Brexit της May πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων με Ε.Ε.

Στη βρετανική Βουλή το σχέδιο Brexit της May πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων με Ε.Ε.
Δεν θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα κανενός είδους υλικό που θα μπορούσε να κριθεί με βάση την κοινή λογική ότι θα έβλαπτε τη διαπραγματευτική θέση του Ηνωμένου Βασιλείου έναντι της Ε.Ε.
Η βρετανική κυβέρνηση της πρωθυπουργού Theresa May απεδέχθη σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 να παρουσιάσει στο Κοινοβούλιο τις γενικές γραμμές του σχεδίου της για έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε. (Brexit) πριν την επίσημη έναρξη των σχετικών διαπραγματεύσεων με τις ευρωπαϊκές αρχές, όπως ζητούσε επανειλημμένα η αξιωματική αντιπολίτευση των Εργατικών.
Όμως, η May ζήτησε από το Κοινοβούλιο να σεβαστεί το χρονοδιάγραμμα εξόδου της χώρας από την Ε.Ε. το οποίο η βρετανική κυβέρνηση έχει επιλέξει.
Στην πρότασή τους για δημοσιοποίηση από την κυβέρνηση των κατευθυντήριων γραμμών του σχεδίου Brexit που έχει καταρτίσει, οι Εργατικοί αναγνώρισαν ότι δεν θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα κανενός είδους υλικό που θα μπορούσε να κριθεί με βάση την κοινή λογική ότι θα έβλαπτε τη διαπραγματευτική θέση του Ηνωμένου Βασιλείου έναντι της Ε.Ε..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης