Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αυξάνεται η ανησυχία για «στημένες» εκλογές, λόγω των διασυνδέσεων του μεγιστάνα Soros

ΗΠΑ: Αυξάνεται η ανησυχία για «στημένες» εκλογές, λόγω των διασυνδέσεων του μεγιστάνα Soros
Η βρετανική εταιρεία Smartmatic, η οποία και έχει εφοδιάσει με μηχανές ψηφοφορίας 16 από τις πολυπληθέστερες πολιτείες, έχει άμεσες σχέσεις με τον κ.Soros
Από τα πρόσφατα e-mails που διέρρευσαν τα Wikileaks έγινε σαφές ότι η Hillary Clinton είχε στενότατες σχέσεις με τον George Soros.
Μάλιστα, ο μεγαλοεπενδυτής έδωσε σαφείς οδηγίες στην Δημοκρατική υποψήφια Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών για το πως να ασκήσει την εξωτερική αλλά και εσωτερική πολιτικής της.
Επίσης, ο κ.Soros δεν έκρυψε ποτέ την υποστήριξη του στο πρόσωπο της Hillary, χορηγώντας μάλιστα και την καμπάνια της, ενόψει των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου 2016.
Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα του «Lifezette», η βρετανική εταιρεία ονόματι Smartmatic, η οποία και έχει εφοδιάσει με μηχανές ψηφοφορίας 16 από τις πολυπληθέστερες πολιτείες (Arizona, California, Colorado, Washington DC, Florida, Illinois, Louisiana, Michigan, Missouri, New Jersey, Nevada, Oregon, Pennsylvania, Virginia, Washington and Wisconsin) της Αμερικής, έχει άμεσες σχέσεις με τον κ.Soros, καθώς ο επικεφαλής της έχει συνεργαστεί τη δεκαετία του '90 με τον μεγιστάνα.
Μάλιστα, η συνεργασία μεταξύ του κ.Soros και του Malloch-Brown αναθερμάνθηκε το 2007, όταν ο δεύτερος διορίστηκε αντιπρόεδρος της Soros Fund Management, λαμβάνοντας παράλληλα και μία σειρά από άλλα αξιώματα.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα αν ληφθούν υπόψη οι αναφορές ότι τα μηχανήματα της Smartmatic έχουν κατηγορηθεί ως «ευάλωτα στην απάτη», όπως έγινε στις εκλογές της Βενεζουέλας το 2004, όπου και χρησιμοποιήθηκαν.
Παρόλα αυτά, ποτέ δεν αποδείχθηκε κάτι επίσημα…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης