Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προβάδισμα 4 εκατοστ. μονάδων Trump έναντι Clinton στο Οχάιο σε δημοσκόπηση των CNN/ORC

Προβάδισμα 4 εκατοστ. μονάδων Trump έναντι Clinton στο Οχάιο σε δημοσκόπηση των CNN/ORC
Η Clinton προηγείται με 46% έναντι 44% του Trump στην πολιτεία της Νεβάδα, ενώ καταγράφει οριακό προβάδισμα 48% έναντι 47% του Trump στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας
Δημοσκοπικό προβάδισμα τεσσάρων εκατοστιαίων μονάδων καταγράφει στην εξαιρετικά σημαντική για τις αμερικανικές εκλογές πολιτεία του Οχάιο ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, έναντι της βασικής αντιπάλου του των Δημοκρατικών, Hillary Clinton, στην τελευταία δημοσκόπηση των CNN/ORC που δημοσιοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2016.
Συγκεκριμένα, ο Trump εμφανίζεται να προηγείται της Clinton στο Οχάιο, συγκεντρώνοντας την προτίμηση του 48% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση οι οποίοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016, έναντι 44% που συγκεντρώνει αντίστοιχα η Clinton.
Όμως, στην ίδια δημοσκόπηση η Clinton προηγείται με 46% έναντι 44% του Trump στην πολιτεία της Νεβάδα, ενώ καταγράφει οριακό προβάδισμα 48% έναντι 47% του Trump στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας.
Η δημοσκόπηση στις τρεις πολιτείες των ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 και 15 Οκτωβρίου, με περιθώριο στατιστικού λάθους μεταξύ 3 και 3,5 εκατοστιαίων μονάδων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης