Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στις Βερμούδες με ταχύτητα ανέμων 215 χλμ/ώρα κατευθύνεται ο τυφώνας Nicole

Στις Βερμούδες με ταχύτητα ανέμων 215 χλμ/ώρα κατευθύνεται ο τυφώνας Nicole
Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι ο τυφώνας μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο
Στις Βερμούδες κατευθύνεται με ταχύτητα ανέμων που φτάνει τα 215 χιλιόμετρα ο τυφώνας Nicole, ο οποίος ήδη αναβαθμίστηκε στην κατηγορία 4 την ώρα που οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.
Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ, ισχυροί άνεμοι και βροχοπτώσεις άρχισαν να γίνονται αισθητοί στις Βερμούδες ήδη από την Τετάρτη το βράδυ.
Ο τυφώνας βρισκόταν περίπου 210 μίλια (335 χιλιόμετρα) νότια-νοτιοδυτικά των Βερμούδων, ενώ το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ στο Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι η καταιγίδα θα περάσει κοντά ή πάνω από τις Βερμούδες την Πέμπτη το πρωί.
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι επιχείρησαν να καθησυχάσουν τους πολίτες, λέγοντας ότι οι υποδομές μπορούν να αντεπεξέλθουν στην ισχύ του τυφώνα.
Πάντως, τους προέτρεψαν να προετοιμαστούν κατάλληλα και να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους, την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Νωρίτερα την Τετάρτη, οι αρχές έκλεισαν τα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, ενώ οι πολίτες έσπευσαν στα καταστήματα για να προμηθευτούν τρόφιμα, γεννήτριες μπαταρίες και σπίρτα ενόψει του τυφώνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης