Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNN: Ρεκόρ τηλεθέασης από 80,9 εκατ. ανθρώπους κατέγραψε η τηλεμαχία Trump - Clinton

CNN: Ρεκόρ τηλεθέασης από 80,9 εκατ. ανθρώπους κατέγραψε η τηλεμαχία Trump - Clinton
Οι επόμενες δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις μεταξύ των Trump και Clinton έχουν προγραμματιστεί για τις 9 και 19 Οκτωβρίου 2016
Την υψηλότερη τηλεθέαση όλων των εποχών στο είδος της κατέγραψε η χθεσινή πρώτη - εκ τριών - τηλεοπτική αναμέτρηση (debate) μεταξύ των δύο βασικών υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump (Ρεπουμπλικάνοι) και Hillary Clinton (Δημοκρατικοί), καθηλώνοντας ενώπιον της τηλεοπτικής οθόνης 80,9 εκατ. Αμερικάνους τηλεθεατές.
Αυτό επεσήμανε σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN, σύμφωνα με το οποίο περίπου 45 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν την τηλεμαχία μέσω των τεσσάρων κύριων τηλεοπτικών δικτύων, ενώ εκατομμυρία επιπλέον τηλεθεατές προτίμησαν κανάλια της καλωδιακής τηλεόρασης, το CNN, το MSNBC, το Fox News και άλλα κανάλια για να δουν και να δουν και να ακούσουν τους δύο «μονομάχους» των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου 2016 για την προεδρία των ΗΠΑ.
Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το CNN ξεπερνούν την τηλεθέαση 80,6 εκατ. ανθρώπων που είχε καταγράψει η τηλεοπτική αντιπαράθεση Jimmy Carter και Ronald Reagan το 1980, όμως παραμένει μικρότερη του επιπέδου των 100 εκατ. τηλεθεατών που συγκεντρώνει η ετήσια αναμέτρηση Super Bowl του αμερικανικού ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ.
Σε κάθε περίπτωση, τα στοιχεία - της Nielsen - που ανακοίνωσε το CNN δεν περιλαμβάνουν τηλεθεατές που παρακολούθησαν την τηλεμαχία Trump-Clinton σε μπαρ, εστιατόρια, στα κοινωνικά δίκτυα twitter και Facebook κ.α..
Οι επόμενες δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις μεταξύ των Trump και Clinton έχουν προγραμματιστεί για τις 9 και 19 Οκτωβρίου 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης