Τελευταία Νέα
Διεθνή

La Repubblica: Η Clinton βγήκε νικήτρια του debate για τις αμερικανικές εκλογές

La Repubblica: Η Clinton βγήκε νικήτρια του debate για τις αμερικανικές εκλογές
Τα γκάλοπ που έγιναν αμέσως μετά το debate, δίνουν μια σαφή απάντηση, όπως εκείνο του CNN, το οποίο δίνει προβάδισμα της τάξης του 62% στην υποψήφια των δημοκρατικών
«Αμερικανικές εκλογές, η Hilary κερδίζει την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση», είναι ο τίτλος της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, στον απόηχο του πρώτου κρίσιμου debate.
«Τα γκάλοπ που έγιναν αμέσως μετά το debate, δίνουν μια σαφή απάντηση, όπως εκείνο του CNN, το οποίο δίνει προβάδισμα της τάξης του 62% στην υποψήφια των δημοκρατικών.
Θα πρέπει να περιμένουμε, όμως, κάποιες ημέρες, ίσως και εβδομάδες, για να καταγραφεί μια μονιμότερη διάθεση και να καταλάβει κανείς αν η μεγάλη αυτή λεκτική σύγκρουση μπόρεσε να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών αυτών».
«Με υποδειγματικό αυτοέλεγχο, η Clinton απέδειξε ότι διαθέτει αυτοπεποίθηση, χωρίς να υπερβάλλει», γράφει η La Repubblica .
Όσο για τον Trump, θεωρεί ότι ήταν αποτελεσματικός «όταν αναφέρθηκε στις ελεύθερες, εμπορικές συναλλαγές, στην αποδυνάμωση των βιομηχανιών και στην μετεγκατάσταση επιχειρήσεων στο εξωτερικό», προσθέτει η εφημερίδα της Ρώμης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης