Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Τουλάχιστον 7 νεκροί μαχητές του PKK από αεροπορικές επιδρομές του στρατού

Τουρκία: Τουλάχιστον 7 νεκροί μαχητές του PKK από αεροπορικές επιδρομές του στρατού
Οι αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις των Αρχών έλαβαν χώρα στην νοτιοανατολική επαρχία Χακάρι
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο βόρειο Ιράκ, καθώς όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (12/9) οι αρχές ασφαλείας, πραγματοποιήθηκαν νέες επιδρομές εναντίον στόχων του PKK, που οδήγησαν στο θάνατο επτά κούρδων ανταρτών.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο της χώρας, οι επιδρομές έλαβαν χώρα στην νοτιοανατολική επαρχία Χακάρι, μεταξύ 12:30 μ.μ. και 1:00 μ.μ. .ενώ πέραν των ανθρωπίνων απωλειών σημειώθηκαν και αρκετές ζημιές σε βάσεις και αποθήκες οπλισμού του PKK.
Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο δίμηνο, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, οι επιδρομές του στρατού έχουν ενταθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς η κυβέρνηση κατηγορεί τους κούρδους για στήριξη και παροχή βοήθειας στους πραξικοπηματίες.
Πλέον, οι συγκρούσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ανεβάσει τον αριθμό των νεκρών κούρδων αρκετά πάνω από τους 7.000, την ίδια στιγμή που οι τουρκικές αρχές μετράνε περισσότερες από 600 ανθρώπινες απώλειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης