Τελευταία Νέα
Διεθνή

BBC:Οι μισοί από τους ψηφοφόρους του Trump είναι αξιοθρήνητοι, σύμφωνα με τη H.Clinton

BBC:Οι μισοί από τους ψηφοφόρους του Trump είναι αξιοθρήνητοι, σύμφωνα με τη H.Clinton
Τι ανέφερε η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, Hillary Clinton, για τους ψηφοφόρους του Trump
Αξιοθρήνητους χαρακτήρισε η Hillary Clinton τους μισούς από τους ψηφοφόρους του Donald Trump, όπως μεταδίδει το BBC.
Συγκεκριμένα, η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε σε ομιλία της ότι είναι «ρατσιστές, σεξιστές, ξενοφοβικοί, ισλαμοφοβικοί, πείτε τους όπως θέλετε».
Για το άλλο μισό των υποστηρικτών του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου η Clinton υποστήριξε ότι «είναι απλά απελπισμένοι για μία αλλαγή».
Ο Trump απάντησε ότι «τα σχόλια είναι προσβλητικά για εκατομμύρια εκπληκτικών και σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων» και συμπλήρωσε στο Twitter ότι «ελπίζω αυτή η δήλωση να της κοστίσει στις δημοσκοπήσεις».
Οι δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα έδειξαν ότι ο Trump κερδίζει έδαφος έναντι της Clinton και ότι οι δύο υποψήφιοι πηγαίνουν σώμα με σώμα στις περιφέρειες – κλειδιά του Οχάιο και της Φλόριντα.
Σε άλλα νέα των τελευταίων ημερών για τις προεκλογικές κινήσεις των δύο υποψηφίων, ο Donald Trump είπε ότι θα έκανε επίθεση εναντίον των ιρανικών σκαφών, εφόσον πλησίαζαν τα πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, αναφερόμενος σε πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε στον Περσικό Κόλπο.
Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος αντιπρόεδρος Μike Pence δημοσίευσε τις φορολογικές επιστροφές του, ασκώντας ουσιαστικά πίεση στον Trump για να κάνει το ίδιο.
Η προεδρική βιβλιοθήκη των Clinton έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Bill Clinton και του Donald Trump από το 2000, όταν οι δύο οικογένειες είχαν σαφώς πιο φιλικές σχέσεις.
Τα σχόλια της Hillary Clinton για τους υποστηρικτές του Donald Trump έγιναν σε μία εκδήλωση του LGBT (ομοφυλόφιλων, μπάισεξουαλ) στη Νέα Υόρκη.
Εκεί ανέφερε ότι οι μισοί από τους ψηφοφόρους του αντιπάλου της είναι ένα μάτσο αξιοθρήνητοι, αλλά είπε για τους άλλους μισούς ότι νιώθουν ότι έχουν πληγεί από την οικονομία και την κυβέρνηση και θέλουν απελπισμένα μία αλλαγή.
«Δεν πιστεύουν ότι λέει ο Trump, αλλά έχουν μία ελπίδα ότι οι ζωές τους θα αλλάξουν και πρέπει να τους δείξουμε κατανόηση και συμπάθεια» εξήγησε η Clinton.
Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί λέγοντας ότι οι μισοί υποστηρικτές του Trump είναι αξιοθρήνητοι, η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς απάντησε ότι σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνει τους ακροδεξιούς και τους εθνικιστές.
Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Barbara Streisand, που ερμήνευσε το τραγούδι του Stephen Sonheim “Send in the Clowns” διακωμωδώντας τον Donald Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης